2.4.08

Tomnule Scheffer

Stimate tomnule Scheffer, nu e vina dvs. Nu trebuie sa va cereti scuze ca tara pe care tocmai o vizitati a fost, este si va fi condusa de imbecili si incompetenti care au angajat, angajeaza si vor angaja imbecili si incompetenti dupa chipul si asemanarea lor.
Nu e vina dvs ca ieri dimineata, in numai 150 de metri, am fost oprit de trei patrule de jandarmi (basca un tanar sepepist, mic si gras, si cu sapca), care m-au legitimat si m-au notat, speriati ca pozez fara acreditare doua bidoane de pe Sfantul Culoar Unic. Nu e vina dvs ca Romania are atat de multe servicii secrete, ca presedintele acesteia, aflat la volanul masinii unui serviciu secret, are ghinionul (?) sa loveasca masina unui alt serviciu secret, aflat in misiune pentru neutralizarea perechilor de indragostiti dubiosi din fata Cismigiului.
Nu e vina dvs ca militienii frumoasei tari pe care o vizitati (si care are, cum bine am invatat la scoala, toate formele de relief posibile) organizeaza acest eveniment cu zelul cu care se vopseau firele de iarba inaintea vizitelor de lucru ale inaintasului dlui Vasesque. Deh, dle Scheffer, obiceiuri vechi, normale printre fostii parteneri ai celuilalt Tratat, cel de la Varsovia.
Si nu e vina dvs ca sute de oameni au avut ghinionul sa fie in trafic prin nordul orasului aseara, in timp ce seful dvs, dl Bush, ateriza pe Otopeni si-au fost opriti acolo unde erau, masura asta generand diferite blocaje pe la Baneasa, Podul Constanta si Pipera, cu efecte resimtite chiar si dupa trei ore.

Cristian, ai legatura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu