23.1.08

GOLănie, numele tău e Mircea Sandu


Se poate cumpara un singur bilet, dupa cum se poate cumpara si un pachet cu toate meciurile din grupa (dar nu mai mult de doua pachete de persoana).
(sursa Hotnews)

Asta ne'au spus oficialii FRF, azi dimineaţă, când ne'au trimis pe un site care, iată, are exclusivitate pentru România. A propos, s'a făcut vreo licitaţie în acest sens? Sau, ni se va spune, nu-s bani publici?

Da' p'aia cu se poate cumpăra un singur bilet n'am înţeles'o. Poate că vreau să mă duc la meciuri cu fiul meu, poate iubita microbistă vrea să meargă la meciuri şi'l obligă şi pe iubitul pescar. Nu'i dă voie Naşu' de la FRF!

Dragă Emile, ne propunem să mergem la meciuri, ne înscriem, intrăm la loterie, tu câştigi, eu nu - sau invers; tu îmi faci din mână, la televizor - sau eu ţie. Dacă, totuşi, vrem să mergem împreună, putem încerca la pachetul ăla cu toate meciurile. Sprâncenatu' nu vine oricum, decât dacă joacă Napalm Death sau Flotsam & Jetsam. Ada nu cred să fie interesată, Runbaby tre'să rămâie acasă, cineva trebuie să vâneze perlele comentatorilor sportivi (ce mi'aş dori să nu se mai creadă comentatori şi să se rezume la a difuza informaţii), Ionuţ e prea ocupat de când e director de marketing iar pe Blogureşti îl trimitem să ne cumpere seminţe şi ţigări!

PS: Deşi aş putea spune că nu e golănie, cum am spus în titlu, ci prostie. Cine mai ştie...

Of, Bombo, Bombo...

Elodio, ieşi, cucoană, din ascunzişul ăla, din Israel, unde te'a pitit Mossadul, că avem nişte treabă cu televiziunile astea. Tăricene, bagă, tată, un ministru dracului la Justiţie, că nu mai e loc în ziare de atâta răfuială, ba cu Monica, ba cu Ciuaua, ba cu Norica, ba cu nepoţica, ba cu (dacă tot veni vorba) pensionarul Mele.

Jurnaliştii noştri au uitat să mai pună lemne pe focul parlamentarilor care au case în Bucureşti dar primesc de la buget o mie de coco pe lună pentru a plăti o chirie decentă, într'un spaţiu locativ care să le permită să gândească limpede la legile ţărişoarei.

Şi, dacă un Gabriel Oprea, fost prefect PSD la Bucureşti, acum deputat, mânca l'ar mama, patriarhul politic al arhanghelului Puiu Iordănescu, selecţioner unic, spune că el primeşte mia aia de dolari conform legii, deşi are apartamente cât să dea şi la alţii cu chirie, ce mai contează, domnilor lideri de opinie, că reporterii pe care i'aţi trimis să documenteze aceste anchete câştigă 22 de milioane de lei din care 18 se duc pe chirie?

Ring-ring, hai, mă, frate, nu mai aveţi ce scrie de vă legaţi de mine? Când ne vedem la o cafea? Case closed.

Domnu' deputat Mihai Lupoi, domnu' deputat Andrian Sirojea Mihei, ce i'aţi spune unei doamne de vârsta mamei dumneavoastră care şi-a trăit primii ani de copilărie fără tatăl deportat în URSS pentru că bunica preşedintelui dumneavoastră de Cameră şi coleg de partid avea o replică învăţată în clasa de elită din Liubianka (mă'ta de hitlerist care mi'ai mâncat tinereţile), iar pe următorii în coşmarul unor noi descinderi nocturne şi pe care Justiţia PNL, rămasă la îndemâna unui Mocuţa (ăla despre care Fane Căpăţână are nişte amintiri pentru care au fost târâţi, sub calomnie, în audieri suspect de secrete, prin tribunale, câţiva jurnalişti) şi a altor procurori penali, o consideră ca nedemnă de a primi gratuitate pe transport în comun pentru că lagărul de la Ivanovo (Donbas) nu dădea diplome de absolvire?

Adriene, pe bune, te regret. Dacă ieşeai, azi eram în Congo!

Miliţianul se înrudeşte cu ciuperca. Apare după ploaie. Doar după.

Domnule comandant al Poliţiei Rutiere,
respectuos vă rog, prin prezenta, să ne lămuriţi şi pe noi, nenorociţii din trafic, de ce astăzi, miercuri, 23 ianuarie (la 149 de ani fără o zi de la mica unire care a deschis calea bancurilor cu "sârma!"), în capitala Principatelor Unite, pe o zi ploioasă - prima din acest an - pe traseu, între Poarta Mogoşoaia (o ştiţi, aia unde l'au aşteptat masonii de la puterea din 1866 pe întâiul domn străin al ţării să intre în Bucureşti) şi până la Bariera Vergului, nu am văzut decât un singur organ de circulaţie (la ora 9:57, în giratoriul de la Universitate) şi acela nu doar apatic dar de'a dreptul nesimţit şi dând din umeri a "scuteşte'mă, bă!" când i'am arătat că doi mitocani au blocat sensul de mers înainte (dinspre Romană către Unirii) pentru a coti la stânga, spre Rosetti, de pe banda a două, în vreme ce alţi fraieri au rămas cuminţi în coadă, la semafor, pe banda a treia, înainte de intrarea în intersecţie iar la următorul semafor s'au strâns toţi absenţii de la lecţia cu "nu intraţi în intersecţie dacă există riscul de a o bloca"?!
Nu aştept răspunsul dumneavoastră.