19.9.08

Bubbles

Da, bine, recunosc.
Îmi plac filmele porno. Gata, nu vă mai holbaţi atâta la mine!
Îmi plac - în special filmele home-made, în care personajul feminin, interpretat de o amatoare (într'ale actoriei şi nu numai) demască, până la urmă, normalitatea feminină, nesupusă canoanelor comerciale. O şunculiţă, un şold, nişte vergeturi - nu multe, cât să nu mă lase să uit că, iaca, fac 40 mâine-poimâine... Cum obişnuiam să comentez când, cu pretenul Piszta, stăteam la masa de lângă ringul de dans a unui irish pub din Köln şi bombăneam ca moşii din Muppets: well, asta e my size!

În schimb, m'a dezgustat oprobiul public fals orientat în povestea cu dăscăliţa de la Zalău. Aşa că nu m'am băgat în seamă.

Nu m'aş băga nici acum în seamă, când se porneşte campania electorală şi bătăliile politice ating iarăşi praguri convingător de respingător de murdare - cu atât mai mult cu cât personajul în discuţie este de departe unul dintre cei mai antipatici actori politici pe o scenă plină, mai degrabă, cu măscărici şi găuri maro.

Dar nu pot să mă abţin şi remarc faptul că un simplu P (de la ce naiba o vrea fiecare să înţeleagă că vine acel P) desparte blogul care a scos în primetime subiectul subînţeles din paragraful anterior de celălalt blog al autorului, un blog despre creştinism, scris cu parfum de mucenic romantic.

Dumnezeul din blogul al II-lea pare, de acum, mai degrabă, un balon de săpun. A bubble, cum ar spune americanul sugerat într'un mail de finu' C.
Orice blogger câtuşi de puţin dus, totuşi, la biserică ştie despre ce e vorba...

Troacă

Provinciala mi'a deschis ochii: domnule ministru, Ceauşescu a avut un Burtică, o Găinuşe şi alte specimene. O troacă nu avea loc în schema fenechiană a PNL, aşa'i?
"Îmi spunea că este o piedică în calea ascensiunii sale politice. Lui Cristian nu i-a plăcut originea numelui, care nu dădea bine la viitorul său politic. De aceea a zis că îşi ia unul de evreu, că dă bine la CV. Dar nu are nicio legătură cu evreii, afirma ulterior fostul său amic, actual adversar politic, deputatul PDL, Cristian Boureanu.

Cohen. Poli. Cristian David. Mizerie.

Cine vrea un bilet la concertul lui Leonard Cohen? Preţul oficial, 150 RON.

Şi ca să nu'mi aud "ciocu' mic": Tosic a fost refuzat de Poli când l'au adus pe Emeghara. Asta e, sârbii's mai mingicari decât noi iar Poli a uitat de ce a intrat pe teren. Rămân, de departe, alături de acei minunaţi băieţi din CVUCS!

3. Aseară am făcut trei ore la ieşirea din oraş. Un imbecil cu maşină puternică intrase ieri dimineaţă într'un stâlp din Buftea, drăcovenia a rămas încremenită pe un sens de mers iar până la 8:30 PM, subordonaţii lui Cristian David (nu'i mai cer demisia, zic bogdaproste că vin alegerile şi pleacă, deşi în două luni de mandat mai poate distruge multe în ţara asta) nu au fost în stare să mute rahatul din drum. Motiv pentru care coloana s'a întins, în sensul de ieşire, din centrul Hollywoodului de Dâmboviţa până la cei doi cocoşi ai lui Mitică de la Ligă, în vreme ce un retardat cu caşchetă dădea prioritate fiecărei maşini ce venea dinspre Ploieşti pe DN1A şi oprea tot stolul încolonat la ieşire. Nu s'a încumetat să oprească nici o maşină cu stroboscoape albastre care îşi băga nesimţirea printre dinţii tuturor fraierilor ce suntem şi stăteam de ore bune paralizaţi în trafic. Să îmi spună mie cineva că serviciile speciale, de pază şi protocol, de securitate, de ce'or mai fi, aveau, ieri, misiune pe DN1A după 7:00 seara şi îl scuip între ochi.
Cei şase kilometri veneau după ce pe Griviţei, din cauza dublei haznale de la Chibrit (gura neastupată de metrou + decopertarea inutilă a carosabilului), coloana se întindea de la podul ce dă spre Bucureştii Noi până la Gara Basarab.
Azi dimineaţă, din aceleaşi motive, Griviţei era aproape la fel de blocată, pe sensul de ieşire. Coloana era puţin mai scurtă - numai până la Podul Grant.

PS: Sprâncenatu' a găsit o fereastră în pagina de web a Primăriei care dă răspuns unei întrebări puse de mine ieri dar şi tuturor celor pe care nu mi le'am pus pentru că n'am avut timp să gândesc în trafic printre toate înjurăturile care'mi veneau în minte şi'mi ieşeau pe gură. Retardaţilor, cum vă mai suportă pământul?