19.9.08

Cohen. Poli. Cristian David. Mizerie.

Cine vrea un bilet la concertul lui Leonard Cohen? Preţul oficial, 150 RON.

Şi ca să nu'mi aud "ciocu' mic": Tosic a fost refuzat de Poli când l'au adus pe Emeghara. Asta e, sârbii's mai mingicari decât noi iar Poli a uitat de ce a intrat pe teren. Rămân, de departe, alături de acei minunaţi băieţi din CVUCS!

3. Aseară am făcut trei ore la ieşirea din oraş. Un imbecil cu maşină puternică intrase ieri dimineaţă într'un stâlp din Buftea, drăcovenia a rămas încremenită pe un sens de mers iar până la 8:30 PM, subordonaţii lui Cristian David (nu'i mai cer demisia, zic bogdaproste că vin alegerile şi pleacă, deşi în două luni de mandat mai poate distruge multe în ţara asta) nu au fost în stare să mute rahatul din drum. Motiv pentru care coloana s'a întins, în sensul de ieşire, din centrul Hollywoodului de Dâmboviţa până la cei doi cocoşi ai lui Mitică de la Ligă, în vreme ce un retardat cu caşchetă dădea prioritate fiecărei maşini ce venea dinspre Ploieşti pe DN1A şi oprea tot stolul încolonat la ieşire. Nu s'a încumetat să oprească nici o maşină cu stroboscoape albastre care îşi băga nesimţirea printre dinţii tuturor fraierilor ce suntem şi stăteam de ore bune paralizaţi în trafic. Să îmi spună mie cineva că serviciile speciale, de pază şi protocol, de securitate, de ce'or mai fi, aveau, ieri, misiune pe DN1A după 7:00 seara şi îl scuip între ochi.
Cei şase kilometri veneau după ce pe Griviţei, din cauza dublei haznale de la Chibrit (gura neastupată de metrou + decopertarea inutilă a carosabilului), coloana se întindea de la podul ce dă spre Bucureştii Noi până la Gara Basarab.
Azi dimineaţă, din aceleaşi motive, Griviţei era aproape la fel de blocată, pe sensul de ieşire. Coloana era puţin mai scurtă - numai până la Podul Grant.

PS: Sprâncenatu' a găsit o fereastră în pagina de web a Primăriei care dă răspuns unei întrebări puse de mine ieri dar şi tuturor celor pe care nu mi le'am pus pentru că n'am avut timp să gândesc în trafic printre toate înjurăturile care'mi veneau în minte şi'mi ieşeau pe gură. Retardaţilor, cum vă mai suportă pământul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu