6.10.08

Oameni din Bucureşti. Azi: Pleşiţă. Torţionarul.

Nu credeam că o să ajung să bag link la CanCan dar, mânaţi, probabil, de o răfuială internă la nivel de servicii, băieţii (lui Locic, parcă) au pus'o de un "poate nu vrem să vă lăsăm să uitaţi că...". Aşadar: în vreme ce mama şi tata mei dar şi ai dumneavoastră, sâru'mâna, doamnă, bună ziua, domnule, rabdă, frumoşi, viaţa aşa cum le'a făurit'o sistemul care i'a făcut forever and ever generaţie de sacrificiu (pe ei dar şi pe urmaşii urmaşilor lor), un criminal în viaţă, un odios făuritor al României, aşa cum o cunoaşteţi fiecare dintre voi, demonstrează, o dată în plus, cine, de fapt, a câştigat meciul la revoluţia din decembrie.
După ce ne'a intoxicat ani de zile cu regurgitările sale, în interviuri (coman)date unor publicaţii subordonate moştenitorilor Securităţii, generalul Pleşiţă îşi duce traiul liniştit în umbra generoasei pensii (de excelenţă) de ceva mai mult de 1800 de euro. Păi, dă'o dracului de treabă, nu merita, atunci, să apărăm - cum ştia scursura asta de Pleşiţă mai bine - marile cuceriri ale comunismului?
Tăricene, Dinu Zamfirescu nu ţi'a spus?
Băsescule, ştiu că la mine nu tragi cu ochiul, dar mai ştiu că ai avut un gheşeft cu Volodea Tismăneanu şi că prietenii lui din presă au mai scris de gunoiul ăsta. Mă rog, poate ai ratat ziarele din ultimii 20 de ani, dar tabloidele sunt sigur că nu le ratezi. Domnule preşedinte, matale citeşti CanCan sau te uiţi doar la poze în baie?