8.6.07

Adrian Pintea in rolul lui Adrian Pintea

L-am vazut o singura data pe scena, intr-o excelenta Ondine, dupa Jean Giraudoux. Si tocmai de aceea as vrea sa imi poata raspunde la o intrebare: a vorbit toata lumea in versuri?
Un excelent fotoreportaj si cateva interviuri cat de cat recente - in editia online a Jurnalului National. Ironia sortii, poate:
- Care a fost cel mai mare sacrificiu pe care l-ati facut pentru a intra in posesia unei carti?
- Am furat! De pe taraba unui buchinist de pe Sena, cea care prin Paris curge... Cartea se numea "Pavilionul cancerosilor", autorul era Soljenitin si in tara mea se scriau omagii pentru "Geniul Carpatilor"!
Suntem mai saraci cu un spirit.

Cinci cuvinte




Mai multe despre contextul in care George Billard a rostit "Bloggeri, media e a voastra" -> following this link! It's about internet & Oscars.

De inox.

Aseara m-am uitat pe Travel & Living si nu imi venea sa cred cat l-a putut costa pe om scara interioara a noii sale locuinte: 8000 de lire sterline. OMG, e loc de un biznis cu britanicii, parol; cu shipping cu tot si ii mai ramane si de cel putin o aeroterma! Drept e ca omul cumparase o capela anglicana abandonata. Si, totusi - era capela, nu esplanada de la Sans Souci.
On the other hand - si, de fapt, asta aveam in gand cand m-am asezat sa scriu - ma intorc la limba noastra, o comoara:
o cada - doua cazi;
o strada - doua strazi;
o balustrada - doua...