4.12.07

Fly, puiule, fly!

Sindicatele vor anunţa, mâine, un program de acţiuni de protest. La ce bun, pe onoarea mea, nu înţeleg - mai de stânga, mai protecţionişti decât liberalii de la guvernare nu prea există.
Whatever, nu despre liberalismul la români vroiam să scriu.
Printre cei care protestează, în perioada asta, fără nici o legătură cu sindicatele, de fapt, sunt taximetriştii, daţi peste cap de noile reglementări de confort & securitate impuse de prietenii lui Udirşte de la Primăria Capitalei. Aşadar, lui Besciu de la Fly Taxi & Golden Blitz nu-i mai ajunge monopolul (era să scriu exclusivitate dar unde intervine Golden Blitz nu mai e exclusivitate ci favoritism) de la Otopeni. Vor tot oraşul.
Ştiu, sunt cârcotaş, amicii Vindeanului se gândesc la confortul & securitatea pasagerilor (airbag-uri de la radiator până-n portbagaj) şi şoferilor (geamuri de protecţie între bancheta din spate şi cea a şoferului, ca la Londra, my brother).
Dar nici despre asta nu vroiam să scriu.
Ce vroiam să scriu este una auzită de la un taximetrist dintre cei care s-au dus cu tarifu-n proţap la autorităţi şi le-au spus (şi am ajuns în fine la punctul pentru care m-am pus pe scris): "O să ajungem în imposibiltatea de a nu mai lucra!"
Azi taximetriştii, mâine piarii, poimâine parlamentarii şi, tot aşa... Pentru numele lui Dumnezeu, ce se va alege din ţara asta dacă tot românul va ajunge în această imposibilitate?

Banana borcana

Se gasesc la metrou. Fara conservanti.
Foto: Absentiu