3.12.07

FSN salvează liberalismul (again)

Fuzionează, taică, iapa lui Traian cu catârul lui Băse. We're saved! Marii liberali Flutur şi Stolojan or să ne ferească de toate relele (inclusiv de încălzirea globală şi de terorismul internaţional), dar mai ales de mogulii şi de oligarhii care nu-i place lu' Elena, că se dă 'telectuali că a citit cărţi şi ştie să scrie corect Heidegger.

Păcat de nume, totuşi. Sunau mai mişto fesene şi pede. Mai pervers, dar mai mişto. Pelede e de cacao, vă spun sincer, domnule Stolojan, salvator al liberalismului ce sunteţi. Aşa că, domnule Stolojan, dragă marionetă, nu mai aveţi nici un motiv să n-o primiţi în partid pe onorabila doamnă Alina Plugaru. Doamna Nuţi abia aşteaptă pe cineva cu care să facă schimb de reţete de reuşit în viaţă sau de cârnaţi de Pleşcoi.

Iar despre metrou

"Haos la staţia de metrou Victoriei din Bucureşti. Dimineaţă, între orele 8 şi 9 sute de oameni au aşteptat minute în şir să poată ieşi la suprafaţă".

Cu asta, orice speranţă moare şi-or să apară scuzele de genul: "Am întârziat din cauză că se circula pe 30 de coloane pe scara de la metrou". Speranţa de a te deplasa moare, aşa cum, după terminarea celui de-al doilea pod de la Băneasa, s-a stins pâlpâitoarea nădejde a celor care intră zilnic în Bucureşti prin nord.

Următorul pas: nişte telecabine din alea ca în Fahrenheit 451, dar păzea, că Vindeanu o să vrea să îmbordureze cerul.

Creşte locul de parcare pe cap de bucureştean


Uite-aşa creşte, spre noi culmi de regres şi tâmpenie, până la lobotomia finală pe care edilii prăfuitului oraş o vor aplica alegătorilor ce se strivesc unii pe alţii ca să vadă minunea schelei-de-crăciun cum se-aprinde în noapte.

Să vină Ceaşcă din Cuba să vadă cum nu se mai raportează producţii uriaşe la hectar, ci locuri de parcare record la metrul pătrat de asfalt îmbordurat.

Mă pregătesc să emigrez la Ciorogârla. Mai vine cineva?