25.4.08

Un oraş în 25 de minute!

Vă mulţumesc pentru miracolul din Vinerea Mare, vouă, tuturor celor în sfârşitul acestei lungi zile, cât una de post, v'aţi împrăştiat care-ncotro astfel că de la Otopeni până ân Calea Călăraşilor mi'au fost necesare 25 de minute să conduc cu escală de câteva minute la Muzeul Antipa! Am coborât pasarela din dreptul aeroportului la 19:20, la 19:26 parcam (ilegal) pe trotuarul (gol! la fel de gol ca şi Şoseaua Kiseleff, ca şi Calea Victoriei, ca şi Magheru, ca şi Călăraşilor...) din faţa muzeului, nu era nici un poliţist în toată Piaţa Victoriei, în afara unor agenţi de ordine publică pitulaţi pe lângă intrarea în metrou, spre Ana Ipătescu, am părăsit locul abaterii la şi 31 de minute (cu vizele pentru Siria în paşapoartele expediţiei Oceanic Club 2008, recuperate de domnul Pârvu de la ambasadă) iar în Călăraşilor am descuiat la 19:45!
În astfel de momente iubesc oraşul şi aş putea iubi şi bucureştenii. Chiar şi agentul de circulaţie din giratoriul de la Universitate mi'a părut simpatic!

Am o nedumerire: sunt sau nu legale aceste bonuri pe care le'am primit la coborârea / urcarea pe /de pe podul de la Giurgeni - Vadul Oii? Nu ar trebui să scrie explicit serviciul prestat pentru care am achitat de două ori suma de 8RON? Până una alta, mi se pare că, totuşi, 160.000 de lei, ca să treci dus şi întors Dunărea mi se pare cam mult într-o ţară cu drumuri mai mult fără!




PS: Am un mesaj pentru voi - zicea să vă spun că vă aşteaptă!