22.3.08

Celor ce...

În atenţia SIE & SRI

Domnilor directori,
Vă supun atenţiei trei probe de netăgăduit ce vin să confirme o dată în plus că vigilenţa afişată în preajma summitului NATO de angajaţii serviciilor pe care cu cinste şi onoare le conduceţi este pe deplin justificată. Oraşul nostru, un exemplu de civilizaţie, de altfel, a fost împânzit de elemente anarhiste, anti-globaliste, destabilizatoare, decadente şi periculoase, elemente antisociale decise, domnilor, să distrugă nu doar imaginea României, despre care se va vorbi în termeni ireverenţioşi, la capătul acestui mare examen internaţional în care este expusă însăşi mândria noastră patriotică, atât de greu sudată într'un monolit naţional de bravul erou Costel Busuioc. Există semnale clare că se pune la cale ceva, rodul unor conspiraţii islamisto-iudaico-masonico-maghiare, cu reprecusiuni de neimaginat pentru mersul întregului Univers. Încă o dată, de la Zamolxe încoace, trecând prin Pavel Coruţ, istoria omenirii depinde, domnilor, de noi, de acest neam năpăstuit aruncat de providenţă la răscrucea civilizaţiilor şi în bătaia vânturilor năvălitoare, precum şi de fântânile noastre otrăvite!
Iar în acest context există informaţii irefutabile că sunt pe punctul de a fi comise noi tunuri imobiliare în Bucureşti, oraşul nostru.
Tocmai de aceea, noi, cetăţenii blogureşti vigilenţi şi care nu am reuşit să intrăm în rândul lumii la vremea ei, a Securităţii, vă oferim aceste trei mostre de interes civic maxim în speranţa că poate, domnilor directori, vom ajunge să semnăm şi noi angajamentul acela:




Parcări, fără şi cu Cocoş

* Ştii care’i faza? Dacă tot n’ai decât doi neuroni, nu le da, frăţioare, locuinţă confort sporit. Nu le cumpăra mansardă spaţioasă că nu se mai găsesc ăia doi, săracii, şi s’a dus vorba aia de suflet sinapsa.

Uliţă de Bucureşti. La Pârneaora i'ar zice socac, la cât de prăpădită e. Strâmtă. Foarte strâmtă. Daâ are două benzi, câte una pe sens, cică.? Are!

Mă rog... Maşini parcate pe una dintre benzi (socau' ăsta aproape n’are trotuar şi n’au un’să se suie). Semnele de circulaţie de pe stâlpi spun că-i interzis; da’ ălea’s pentru proşti, bă!

Socac, deci, şi mai îngust.

Se circulă pe ambele sensuri după regula „eu te las pe tine, pe mine mă lasă următorul...”. Până se trezeşte ăla, unu’, mai Mitică, să se bage el în faţă. „E partea mea, bă!” Hai, nu, zău, ţi’a dat’o rest la ţigări, în loc de ciungă?

* Radio România Actualităţi. Jurnalist tonomat făcut arşice de moderatorul unei emisiuni la care e invitată găina lu’ Cocoş. Tonomat Ciuruit nu poate fi găsit la telefon. Două’ş4 de ore mai târziu. N’am auzit replică din partea jurnalistului tonomat. Acuma, nu ştiu ce să cred: a avut dreptate Radio România Actualităţi sau, pur şi simplu, nu’l mai ascultă nimeni?

* Bonus de weekend: galeria Căminul Artei e la etaj?