16.4.08

Câţi somalezi intră în PSD?


Am vrut să mă duc la Vanghelionul de aprilie dar când să plec am aruncat un ochi pe web, să văd şi eu, vorba aia, ultimele ştiri şi am aflat câtă lume e social-democrată şi toţi intră în Romexpo, la lansarea catindaţilor pentru Primăriile din Bucureşti. Mă gândeam că mai vine vreu Cutugno, un Al Bano, poate Ramona Bădescu detaşată de Silvio la bairamul lui Adrian premierul minune, mai pică un Chris Norman, o pesedistă tânără, un dans la sentiment, poate dă Vanghelie stickuri din ălea de patru giga pregătite pentru şcoala la care îşi va da domnia sa Capacitatea, sau măcar o şapcă, un pix, un balon, o plasă cu trandafirul pe ea, un mic... - orice, orice, poate pică ceva!

Unde te mai duci, frate, mi'am zis? Să te calce alţi 5 milioane 999 de mii 999 de gură cască şi fani ai Bunicuţei în picioare?
Mergi acasă, mi'a zis vocea, s'a inventat Realitatea şi Antena 3! Şi pun pariu că o să fie live şi la N24! Probabil că şi OTVul o să dea, măcar pe DDTV, că la ediţia de iarnă l'am văzut pe sticlă ACUM pe Moculescu, n'o să piardă ei paraVanghelia.
Acuma, dacă se duc 6.000 de mii de pesedei la Romexpo, despre ce sumă o fi vorba în ştirea cu Ucraina?

PS: Mă ţiu de câteva zile să'i răspund lu' Vanghelie care îmi zicea, la o televiziune, enumerând candidaţii pentru Primăriile de sectoare, câte un "îl ştiţi" după fiecare desemnat. "Blablabla, îl ştiţi, la secotrul 1", "Onţanu, îl ştiţi, la sectorul 2" şi a ajuns la "Doru Giugulea, îl ştiţi"... Domnu' Vanghelie, ce Dumnezeu, se poate colaborator cu securitatea să'l ştim noi? La ăsta era "Doru Giugulea, vă ştie"!

Later update: Am aflat că Hotnews m'a dezinformat. Nu au fost şase milioane de fani şi curioşi la Romexpo. Şi, cu toate astea, aş vrea să ştiu de câţi polţişti e nevoie pentru evacuarea în bune condiţii a celor 4.000 de mii de suflete?!