10.1.08

Dacă doriţi să revedeţi...

Avem di tăti...


... da' ar fi bine să treceţi pe la budă înainte de a ieşi în Bucureşti!


Reciclarea resturilor menajere made in sectorul III.


De data asta semafoarele funcţionează. Aşa. Şi?


Maia, vecina lui Adi. Minune!


Mmm, ce oraş frumos!

Mamalicki, drepţi! Pică ţurţuri!


Într'una din zilele de haos alb, un post de ştiri (audio sau video, nu mai ţin minte) anunţa, după ce a aflat că bulgarii (ăia cu ceafa şi castraveciorii şi parfumul de trandafiri şi Hristo Stoicikov) au scos armata la împrăştiat zăpada (chiar şi în folosul unor autocare româneşti*), că şi falnic armia română, o ştiţi, aia care a defilat pe 1 decembrie, poate fi chemată de primari în ajutor, gratuit.
Numa' că nu ştiu dacă armata noastră a aflat şi ea, pen'că, iaca, deşi la geamurile fostului (?) centru de recrutare al MApN (Dumnezeule, ce mai tremurau băieţii pe vremuri acolo) de pe Ion Câmpineanu, fostă Regală, s'a făcut curat, la 20 de centimetri mai departe de propriul burlan pândeşte din Ceruri însuşi Ţepeş, Doamne!

* A propos de autocare româneşti în Bulgaria: la sfârşitul unui an senzaţional pentru recolte, în care am redevnit grânarul Europei şi am vândut pe bani grei superproducţia de (vorba boierilor de la curtea lui Ţepeş în bluesul lui Andrieş) cereale şi carne, şefii Direcţiilor Judeţene pentru Agricultură s-au dus, în păr şi cu familii, să facă un team-building de Revelion în ţara murăturilor. Or fi plătit din propriul buzunar?