4.11.08

Băieţii cu studiile...

Aşadar chestia cu antenele de telefonie de pe blocuri rămâne cum a stabilit Protecţia Consumatorului: se dărâmă. Asta deşi o comisie a Parlamentului a susţinut sus şi tare că ele, antenele, nu's deloc periculoase pentru sănătate - dap, nici nu mă miră, de vreme ce fix pe Casa Poporului se află o densitate periculos de mare de antene.
Acuma, n'aş mai fi scris despre o ştire de săptămâna trecută dacă nu aş fi aflat'o de abia azi şi, mai ales, dacă n'aş fi aflat despre Universitatea Tehnică Swinburne din Melbourne (ăştia chiar există), care australieni se ţine de studii. Unul susţine că (a propos de antenele de pe blocuri) aparatele care ne'au invadat viaţa nu sunt, de fapt, periculoase. Mai puţin - din altă ştire tot despre studiile băieţilor ăstia din Australia - calculatorul.
Careva trist? Sau anxios?

Dallas de Transilvania

Rip Hopkins şi subiectele româneşti care nu mor niciodată. O (foto)poveste din 1998, narată la timpul prezent. Probabil că accesul în Dallas, as for 2008, a devenit mult prea complicat. Or fi cerând oamenii locului viza pentru absolvenţii englezi de studii academice franceze...