20.6.07

Într-un spital (din România, desigur)

Se întâmplă în Bucureşti, în România, în Uniunea Europeană, în emisfera nordică, pe Terra, în sistemul solar, într-o galaxie din cel mai trist şi mai nedrept univers posibil.

Dacă mai credeţi în ceva, rugaţi-vă să nu ajungeţi acolo.

Pe aceeaşi temă, vezi şi aici.

Hey, Sergiu, ghiţăliţălău!

Salut,
Evo Tv, prima televiziune online din Romania cauta 2 vedete!
Vedeta nostra poti fi tu! Evo Tv cauta un baiat si o fata sa devina vedetele postului.Cautam o singura fata si un singur baiat in toata Romania!
Cum sa fie? Sexy sau intereanti sa aiba prezenta de spirit si ceea ce nu au vedetele de lateleviziunea clasica: viata! Trimite cateva cuvinte si poza ta la news@evotv.ro
Evo Tv emite exclusiv online si este accesibil la nivel mondial pe www.evotv.ro gratuit/
Cu drag
Sergiu
Dir. Gen EVO TV www.evotv.ro

Dragă Sergiu,

Am intrat pe adresa pe care mi-ai trimis-o şi am văzut că aţi găsit vedetă-fată, deci m-am liniştit că nu mi s-a ocupat postul. Are nişte buze maaari şi sub poza ei scrie "Singurul buletin de ştiri pentru extratereştri". O să-ţi trimit CV-ul meu actualizat cu cele mai importante skill-uri: viaţa şi prezenţa de spirit. Pentru a-l demonstra pe primul, o să-ţi ataşez un certificat medico-legal, care să ateste că mişc. Cu spiritul, încerc să obţin o adeverinţă de la parohia de care aparţin.

În rest, îmi place site-ul. E mişto, are nişte ştiri cu Stalin, Antonescu, Bangladeş şi unu' Manel Publicitaru, ceea ce mă face să întreb dacă studiourile (garsoniera?) nu sunt cumva prin Bercenia. Dacă e aşa, atunci îţi dau un sfat în legătura cu recrutarea de vedete: încearcă să dai un anunţ pe Ejobs-ul de la Piaţa Sudului şi-o să ţi se blocheze adresa de CV-uri, dar să ceri şi nişte referinţe de la poliţia de proximitate.

Până găseşti vedetă-băieţel, o să mă uit vreo 5 ore pe DDDTV, ca să mă obişnuiesc cu formatul.

Hai pa!

Later edit by ics: de trei ori - toate intrate direct in folderul SPAM (computerul devine mai destept decat omul, nu?):