19.2.08

Ştampilograd

Am să'mi fac o firmă al cărui singur obiect de activitate să fie inventarea clienţilor.
Nu le ofer nimic dar pentru un preţ modic (sau chiar din oficiu, din când în când, clienţilor fideli) vor primi un nimic de calitate!
Şi fără să completeze nici un formular.

Bălegarul văcuţei Milka

p2c28476c4c_big

Domnul Roger Michael Meierhofer, din figura alăturată, trăieşte, spune (scrie, de fapt) domnia sa, din 1990 în România, face bloguri (unul despre copiii străzii), învârte diverse chestii sub denumirea SC Romebu SRL şi oferă, între altele, servicii de taximetrie cu şofer vorbitor de limba germană, de la Otopeni sau Băneasa la diverse puncte din Bucureşti. Costul unei astfel de curse este 40 de euro dus - sau 70 pentru tur-retur.
În trecere l'am întrebat dacă respectiva cursă include şi un duş. Nu aştept răspuns dar parcă nenorociţii ăia care te agasează încă de pe treptele trenului, înainte de a fi pus piciorul pe peron, în Gara de Nord, îmi deveniră brusc simpatici.
Modelul elveţian, ai?

Hot update: Romebu - Private detective & security services; roger that?
Later update: după un schimb de replici, Roger a şters anunţul - sau a limitat accesul, permiţând numai celor acceptaţi drept "prieteni" să îl vadă!
Far far later update (urlet din fundul unui maldăr de docoumente): Roger, fan al fotografiei şi deţinătorul unui domeniu pe post de agenţie foto, are câteva interesante - în registrul de activităţi se numără (între altele) "astrologie şi spiritism, "servicii de parcare a vehiculelor de către alte persoane decât proprietarii acestora" (ceeeeeeeeeeee?), sau"servicii ale lustrageriilor; hamalac"; interesant ca Roger, care se ocupă, împreună cu un domn din Germania, Uwe Hallboom, de asistenţa copiilor instituţionalizaţi şi a mamelor cu mulţi copii are, în plus, şi "activităţi ale agentiilor matrimoniale" iar firma sa apare listată pe un site alături de catalogul firmelor de escort girls, de hotmotel.com, de un sex club sau de Swingers Club Romania (a nu se înţelege cumva că aş avea vreo problemă cu swingerii sau cu pagina sex clubului cu pricina...).