10.4.09

Do it with the Facebook!

Eşti pe Facebook, hăăăăăă! Ce cooooooool!

Cool, ă?

Te'ai uitat cine mai e pe Facebook? Pe lista ta (aia cu cel puţin 535 de "prieteni") te'ai uitat, recent? Mai ştii cu cine te'ai împrietenit de când eşti pe Facebook, mai ales atunci când te apucase frenezia împrietenirilor? Uită'te atent. O să găseşti un politican european, cu siguranţă.

Păi? Mai stai? Scrie'i un mesaj scurt. Întreabă'l dacă acolo, în Vest, la el, se vede Chişinăul; întreabă'l şi cum se vede! N'o să'ţi răspundă. Poate nici n'o să te bage în seamă.

Dar poate că, dimpotrivă, dacă tu îi scrii două rânduri şi îi mai scriu şi ceilalţi care l'au pus pe listă, poate, zic, o să'şi pună şi singur nişte întrebări. Şi, cine ştie, poate o să pună, mai departe, întrebarea ta, altfel formulată, în limba/limbajul lui, în vreun plen de Parlament sau într'o comisie...

Tăcerea Vestului este una dintre armele cele mai redutabile ale lui Voronin.

Încearcă să'i deschizi Vestului gura!

Şi, aşa, nici n'o să mai facă mişto de tine cei ce te iau peste picior şi spun că eşti al naibii de curajos când faci revoluţii din faţa calculatorului.

Eşti pe Facebook, zici? Dovedeşte'ţi că nu eşti numai de fiţe. Dovedeşte'ţi că ai intrat în secolul 21.

TVR PSD

Că televiziunea publică din Moldova transmite un serial poliţist german nu mă surprinde. Dar e incredibil că la aflarea veştii dispariţiei lui Doru Dendiu televiziunea publică din România a intrat cu un breaking news după care a dat spaţiu de antenă pentru Mihaela Geoană!
La ora 14, la ştirile de pe TVR1, s'a vorbit despre caz timp de vreo trei minute după care au intrat cu materiale filmate. Pe TVR2 e teleshopping. Pe TVR info, "Piţurcă pleacă". Pe TVR3 este o emisiune medicală - dacă m'am prins eu, e în limba maghiară. Pe TVR Cultural e Patapievici iar pe TVR HD se succed imagini cu frunze ruginite!
Dacă nici acuma nu îşi fac treaba, când le'a luat foc valiza...
*
E vineri. Politica europeană intră în weekend, politicienii sunt obosiţi după mai multe săptămâni fără sâmbete şi duminici, mi'e groază de ce ar putea urma.