4.3.08

Un mic Mungiu e'n tot românu'!

Ce mai face poliţaiu' de la rutieră când nu stă, la mica ciupeală, de pază pe trotuar la Inter, lângă parcarea taximetriştilor:Nenea, nenea, ia să vedem şi noi ce a ieşit! Ne daţi la ştiri? La care?
Bă, fraţilor, dar de trafic se mai ocupă cineva? Btw: pozele sunt făcute astăzi, la ora la care, zic sursele, fierbea oraşul.

Uşor offtopic cu preşedinţi de CJ

Zbătut's'au cât au putut până s'a ales praful de votul uninominal la Parlament; probabil c'au să'l voteze, azi, da' l'au momit pe Vadim să se ducă, în proţap cu jalba până la Curtea Constituţională care atât va dezbate până n'o să se mai poată, anul ăsta. Dar, în schimb, s'au găsit îngrămădindu'se cu pofte noi: ia mai lasă'l încolo de mandat de parlamentar, ia dă'l în sărăcie de post de ministru, vrem să fim preşedinţi de Consilii Judeţene. Aşa grăit'a Berceanu, de exemplu - şi Berceanu ăsta ştie el ce ştie, că a fost şi pe la Economie, şi pe la Transporturi. N'o mai fi nimic de furat de la centru? Ei, nu... Dar acolo, la judeţe, e de acu' bătaia peştelui. Iaca dovada!