30.3.09

Interzis acasă.

Nu sunt fan Vakulovski dar asta ţine de gustul meu.
Nu citesc tiuk! decât din când în când şi la recomandarea altora.
Dar autorităţile din România sunt de o idioţenie cruntă. Şi, culmea, sunt oamenii care decid pe banii mei tâmpenii împotriva mea. Şi mi s'a luat!

Gunoaielor, daţi cetăţenie română unui român mai român decât toate fufele naţiunii!

PS: şi mai am câteva exemple pe listă!

Arbitrii danezii joacă sportul cu mâna

Federaţia daneză a anunţat că arbitrilor din Danemarca prezenţi la Campionatul Mondial de handbal masculin din Croaţia le'au fost oferite serviciile unor dame de companie. Au fost invitaţi, împreună cu toţi ceilalţi arbitrii, la o cină dată de gazde. În timpul serii, a povestit unul dintre arbitri, în locanta în care s-a organizat cina au apărut prostituate - ceea ce el, personal, a perceput ca fiind o tentativă mituire. Aşa ceva se poate întâmpla numai în Balcani, a comentat incoruptibilul danez.

Acuma, tot danezi erau băieţii ăia care au pârât Federaţia Română de Handbal că ar fi încercat să'i mituiască înaintea meciului de baraj cu Muntenegru (de calificare la acelaşi Campionat Mondial din Croaţia) cu două fetiţe (şi vreo 30.000 de euro).

Dacă, într-o primă fază, cu antecedentul folcloristelor lui Pinalti, aş fi putut crede că n'ar fi exclus ca patul unor arbitri veniţi să arbitreze în România se încinge înainte de meci, după ce am văzut că fluieraşii ăia care îşi duc viaţa pe podul ce face legătura dintre Germania şi Suedia văd curve peste tot, am început să mă întreb ce, Doamne iartă'mă, o fi putred în Danemarca?