27.3.08

Comisioane, râd în soare verzulii...

Am înţeles sau nu:
- că unele străzi musai să fie închise, că pe altele se asfaltează (10x, Dubbya; merci, Sarko; spasiva, Volodea);
- că se poate da fără mari complcaţii hotărâre de CG al MB prin care maşinile parcate ilegal pot fi săltate;
- că locatarii din blocurile vecine Casei Poporului nu au voie nici să deschidă fereastrele de pe faţada spre summitul NATO, nici să scoată capul de după perdea;
- că se taie copaci pe traseul unic;
- că la Departamentul de Stat capitala României ar putea fi Budapesta sau p'aproape;
- că jandarmii de la Craiova fac antrenamente anti-tero iar negociatorul lor le strigă unor ipotetici anarhişti baricadaţi pe un acoperiş "pliz tel mi uici ar ior ricuairments!"
and so on.
Dar poate cineva să'mi explice de ce, pentru numele lui Dumnezeu, într'un oraş prin care mergi, uneori, sute de metri cu ambalajul de Eugenia în mână sau cu mucul de ţigară între degete, s'a trezit o minte diabolic de ecologistă să pună coşuri de gunoi (trei la număr) acolo unde nu e nici urmă de acces pietonal?


Cartea care împuşcă


Ce dacă nişte danezi deţin controlul asupra firmei de pază şi protecţie, ei, paznicii şi protectorii, tot români sunt!
Alo, SRI & SIE, revin cu rugămintea de a lua în vizor adevăratele ameninţări care ne pasc dinlăuntru, în primul rând. Vă daţi seama că unul d'ăsta poate deveni oricând un sniper neuatorizat...
Update: şi, în vreme ce noi, ăştia în civil, de pe trotoare, devenim ţinta mobilă a unor nemernici, paranoia serviciilor secrete împrăştie cărţile de la gardul Palatului Şuţu! Frate, sunteţi bolnavi?