27.3.08

Comisioane, râd în soare verzulii...

Am înţeles sau nu:
- că unele străzi musai să fie închise, că pe altele se asfaltează (10x, Dubbya; merci, Sarko; spasiva, Volodea);
- că se poate da fără mari complcaţii hotărâre de CG al MB prin care maşinile parcate ilegal pot fi săltate;
- că locatarii din blocurile vecine Casei Poporului nu au voie nici să deschidă fereastrele de pe faţada spre summitul NATO, nici să scoată capul de după perdea;
- că se taie copaci pe traseul unic;
- că la Departamentul de Stat capitala României ar putea fi Budapesta sau p'aproape;
- că jandarmii de la Craiova fac antrenamente anti-tero iar negociatorul lor le strigă unor ipotetici anarhişti baricadaţi pe un acoperiş "pliz tel mi uici ar ior ricuairments!"
and so on.
Dar poate cineva să'mi explice de ce, pentru numele lui Dumnezeu, într'un oraş prin care mergi, uneori, sute de metri cu ambalajul de Eugenia în mână sau cu mucul de ţigară între degete, s'a trezit o minte diabolic de ecologistă să pună coşuri de gunoi (trei la număr) acolo unde nu e nici urmă de acces pietonal?


3 comentarii:

 1. Si eu am fost intrigat! Da' s-au grabit edilii sa risipeasca uimirea, postand pe fata cosurilor de gunoi un autocolant pe care-au scris "Pentru deseuri din autovehicule".

  RăspundețiȘtergere
 2. dap, cosurile alea sunt puse acolo pentru o chestie la care nimeni de la noi din romania nu se gandeste: sa arunci gunoiul din masina la cos.
  romanii prefera sa arunce pe geam, sau cel mult sa tina mizeria pana acasa sau undeva, nu sunt obisnuiti cu ideea de a arunca la cosul de la semafor.

  RăspundețiȘtergere
 3. hm... in Romania cauti cu lumanarea cosuri de gunoi pe trotuare, frate...

  eu, personal, n'o sa ma dau jos la semafor sa golesc scrumiera niciodata; fie si numai pentru ca masina mea inca ma mai duce la pompa de motorina care de regula concubineaza cu un incapator cos de gunoi

  RăspundețiȘtergere