18.3.08

În cimitire nu se pun borduri...

... dar e loc de marmură, nu?
Ştirea e alta şi concurează la titlul de culme a nesimţirii: spaţiul verde calculat pe cap de bucureştean include şi hectarele de cimitire ale oraşului!

Vlad the Amplifier

Nişte blogări mitiei "pe care lumea nu putea să'i mai încapă / Au venit şi'n ţara noastră de'au cerut pământ şi apă". Nu le'am dat importanţă. Pân's'a înfuriat Vlad şi a strâmbat niţel din gene. Şi au fugit. Duşi au fost. "Se făcură toţi o apă şi'un pământ".
Cică suntem nişte imaturi, imaturilor!
Hai, nene Vlade, matale ai vocaţii ascunse şi nu ştiai. Adică după ce ne'ai dat nouă, vineri, 28 de useri online deodată (ştiu, proba spune că's 26 dar eu îl cred pe Emil când spune că a văzut 28!), iaca, m'am uitat pe trafic.ro şi ce'am văzut? Că numai ieri, de când i'ai prins şi dat în fapt & până la ora 17 şi 18 minute, blogul lor fără conţinut a săltat (în lista "căutare/portal", că în clasamentul de bloguri nu aveau oricum ce să caute) de pe locul 719 pe 269.
Ca'n viaţă!
A propos, ăştia sunt din aceaşi încrengătură?

Strada Apusului - Domnule Primar,

In numele celor ce se inghesuie zilnic in autobuzele de pe linia 178 va multumesc fierbinte ca ati bagat si cateva masini noi, din acelea albe si frumoase, cu LCD, GPS si, sper din tot sufletul, AC.