4.4.07

muzica, frate!


azi am prins un 205 taman cand iesisem in piata presei asa ca n'am mai luat taxi-ul spre casa. am coborat la polizu, am luat'o spre buzesti spre casa, via piata matache. aproape in piata, cum vii dinspre buzesti, e hala de carne. lipit de ea, un loc (nush cum sa'i zic al'fel), varuit, pe care scrie, de mai multe ori MICI si de mai multe ori BERE. in fata locului, vreo doua mese ruginite, din alea de mancat la varice. booon.

chiar in fata locului, straduta ingusta intre hala si o casa de mahala/piata, o masina. cred ca era un olcit sau un renault, da' prapadita, orice'ar fi fost. sprijiniti de masina, trei tineri, mai ciutaci, asa, 19-20 de ani, probabil fara alta ocupatie in afara de cea evidenta: mancatul de seminte si aruncatul cojilor pe jos. in jurul lor, alti tineri fara ocupatie, dintre care unul imi spune ce mi-ar face el mie. da' sa nu insistam.

bine, insistam un pic, daca insistati. mai incolo o idee, nu mult, langa kioskul rodipet, o vanzatoare de seminte isi injura birjareste parteneru de viata care zace prabusit si evident beat langa roata unei dacii 1310.

revenind la tinerii din fata locului cu MICI si BERE, ia ghiciti ce muzica ce se razvratea prin boxele masinii, printre tinerii ciutaci din piata matache, intr'o seara, cum intri dinspre buzesti, pe langa hala, la MICI si BERE. ei bine, n'o sa ghiciti.

era the doors, riders on the storm. si peste piata matache, pe langa precupetele intarziate, mancatorii de seminte, bagatorii in seama, si vanzatorii de adidasi "eftini si originali, manca'ti'as", parca se lasase seara. si toti astia s'au uitat la mine cum ma bufneste rasul... si inca mai rad si cand termin de scris aceste randuri. iaca! :))

Atlas


A stat cuminte, aşa cum l-a pus Zeus, ţinând în cârcă tot ce i se dă să ţină. Şi chiar mai mult decât atât!
Spuneţi fetelor că pot să se întoarcă. Cineva le-a păzit cuibul de la Institutul de Arheologie!