25.1.08

1 cu 1. 2. Cu antena 3.

Hoţii au fost văzuţi de câţiva vecini în timp ce furau seiful şi au anunţat dispeceratul de urgenţă 112, fără însă a interveni direct pentru împiedicarea comiterii furtului.

Sursă: Antena 3, citând Rompres.

Blogureşti a obţinut, de la serviciul 112, înregistrarea autodenunţului

Alo? 112u'? Am de reclamat o spargere. Tocmai fur seiful de la primăria din Bărăganu. Dar am mâinile ocupate - cu una vorbesc la telefon cu matale, cu ailantă care seifu', altfel, pe onoarea mea de onest cetăţean al Republicii, mi'aş fi pus piedică şi săpăliga la tâmplă! Mă scuzaţi, mă sună cineva pe linia cealaltă. A, e dom' profesor... La revedere.


PS: E posibil să se mărească lefurile în trustul Intact. Altfel, ce motiv ar avea aceeaşi Antenă 3 să bage cursul umflat, când agenţiile de presă spun că euro n'a sărit de 3,8 lei? Doamna Camelia, ăştia mici, din redacţie vor să vă tragă în piept. Vă sugerez să i'l furaţi lui Vântu pe Freciu, să îi înveţe şi pe redactorii economici ai Antenelor diferenţa dintre cursul BNR şi tranzacţiile interbancare. Pentru această tranzacţie de specialişti, mie îmi daţi un comision de 0%.

Am găsit'o!



Dragă Luis Lazarus, stimată Procuratură, Adriana, vă rog pe această cale să faceţi cele cuvenite pentru eliberarea tizului Cioacă. Elodia Ghinescu circulă pe şosele lăturalnice, pe unde picior de anchetator nu a călcat şi drumurile's găunoase. Ţin să vă precizez că acele două fiinţe deghizate în căruţaşi sunt, de fapt, agenţi ai Mossad iar în lemne se ascund HDDurile originale, cu adevăratele e-mailuri ale personajului dat dispărut odată cu miliardele aruncate întru identificarea unui cadavru fără de care crima nu există şi nici durere! Semnul de circulaţie din dreapta imaginii nu restricţionează viteza maşinilor aflate în trafic (la câte gropi sunt acolo, 30 km/h este deja un act de răzbunare) ci indică preţios-numitul (na, că am evitat căcofonia!) coeficient de inteligenţă al celor ce stabilesc agenda media. Aştept reluarea episodului în care se întoarce JR într'un ARO cu platformă, mirosind a excremente de porc.