13.7.08

Vecinul tău. Vaaaai, ce copil cuminte era, doamnă...

Salutari de la Neptun

Dragi concitadini, care credeti ca daca plecati noaptea spre mare e mai bine ca aveti autostrada si va duce direct la Constanta...
Aflati ca nu e mai bine. pe Autostrada Soarelui E BEZNA. Nu e nici o pompa de benzina pe 200 de kilometri. Doar parcari. Si bude. Si becuri numai langa parcari si bude. Si mi-a soptit o viorea ca telefoanele alea de pe marginea drumului pe care scrie SOS nu merg.
Pe bucata de sosea dinspre autostrada spre Constanta asfaltul e foarte bun. Dar in Constanta am gasit gropi. Ca-n Bucuresti.
Atentie ca si drumul vechi (din)spre mare e in reparatii. Adica e distrus. Si pe o bucata de vreo 38 de kilometri pana spre Fetesti, am avut impresia ca sunt intr-o tara a Uniunii Europene recent devastata de bombele arabilor. Cumplit.
In rest, la mare e frumos si bine: apa rece gheata, asezonata cu alge multe, plaja nu mai e ce stiam eu, e o combinatie de multe scoici pisate, oamenii sunt multi, masinile lor sunt mari si parcate aiurea, hotelurile (unele dintre ele) de care te poti apropia sunt ca in anii '80 (nu ca, mai bine zis, in) iar chelnerii, ah, chelnerii...
Am fost, ne-am prajit, ne-am intors.