3.7.07

Nelson Piquet al II-lea la Bucuresti

N-am fost eu atent sau, printre atatea transferuri, stirea asta chiar a trecut neobservata? ING a sarbatorit astazi zece ani in Romania cu o vizita-surpriza pentru angajati: Nelson Piquet Junior, pilot de teste si rezerva pentru echipa Renault in acest sezon al Formulei 1!

Rumba de Barcelona

Subtitlu: entry de cald, de lene, de iulie.

Cald, tată, cald rău. Şi zgomot infernal; ăştia mută nişte garaje prin spatele blocului, din când în când pleacă un tractor cu unul dintre garaje pe o platformă de 22 de metri lungime (atât mi-a spus o tanti - care dirijează şantierul - că are măgăoaia, când mi-a cerut să nu parchez unde aveam chef şi m-am conformat că o buşeală zdravănă pe sezon la Ionică îmi e de ajuns; a propos, Frăţilescule, fii pe fază, noi doi nu ne-am luat încă decât la revedere, deci ne vom mai întâlni!). Îmi trec prin minte Fool's Garden care se plimbau cu garsoniera cu pereţi de sticlă prin Berlin când cu videoclipul de la Lemon Tree.
Aşa. Şi am ajuns la muzică. Bun.
Deci: ăsta-i oraşul şi dacă ăsta-i oraşul, nu ştiu dacă e sau nu cazul să mă întreb de ce, de la bacalaureatul lui Gică Petrescu încoace, nu a mai putut nimeni să compună o melodie despre Bucureşti pe care să-ţi facă plăcere s-o asculţi. Hai, nu daţi vina numai pe Manu Chao!





PS: Cum i-ar zice, dacă n-ar fi de Barcelona ci de Bucureşti? Că rumba chiar nu merge...