30.6.08

Stii sa-mi desenezi o printesa?

Acest post are legatura cu Bucurestiul, pe cuvant. Caut pe cineva din Bucuresti. E student(a) la arte si-i plac povestile. Ii place sa deseneze in creion si are si timp, ca tot a terminat examenele. E dispus(a) sa faca un experiment traznit dimpreuna cu subsemnata: Vreau sa pun pe lulu.com o carte cu povesti pentru copii cu varste intre 3 si 5 ani. Povestile exista, sunt 7. Dar carte de povesti fara desene nu se poate. Deci, am nevoie de desene.
Persoana asta pe care o caut eu stie sa deseneze urmatoarele:
1. un colt frumos de gradina
2. un pui de arici cu mamica lui
3. o pasare maiastra stand de vorba cu un motan alb
4. o printesa cam ciufulita si cam neingrijita, parasita de prieteni
5. Acelasi colt de gradina toamna/iarna
6. pe domnisoara Firicel insasi
7. niste copii jucandu-se.

Sunt constienta ca si studentii trebuie sa traiasca, de aceea sunt dispusa sa platesc o suma onorabila pentru ambele buzunare (al meu si al lui/ei).
O cunoasteti pe aceasta persoana? Daca da, sa-mi scrie:)
Merci.

Imobiliare

Citeam ieri (via Hotnews) că solul de pe Marte se pretează culturilor de fasole verde şi asparagus. Aveţi idee cine a câştigat primăria pe Marte? A ieşit din primul tur?

ViceBallack

Dacă aş fi scris aseară mi'aş fi descărcat nervii pe italieni. Au fost poate primii care au pompat bani cu nemiluita în fotbal, ani de zile nu au jucat decât la paralizarea meciurilor, arbitrează tendenţios... Pastă de tomate!
Îmi pare rău de întreaga echipă a Germaniei - ştiu că nu's mulţi cei care ţin cu ea. Sunt de acord că, per ansamblu, în întregul context al meciului, apreciind obiectiv toţi parametrii celor 90 de minute, spaniolii au meritat să câştige. Îmi pare, însă, cel mai rău pentre Michael Ballack. Pentru care am făcut o pasiune pe când juca la Leverkusen şi pe care l'am iertat că a trecut pe la Munchen. Are zece mari finale jucate (pornind de la anul de groază cu Bayer 04, când Neverkusen a pierdut, la mustaţă, absolut tot ce s'ar fi putut câştiga) şi la toate s'a ales cu argintul şi consolarea.
Poate, de acum, revenim la Bucureştii ăştia. Părerile mele!