21.11.08

Pohta ce-am pohtit

Prietena mea si-a cumparat masina acum vreo luna. Un Renault Clio, argintiu, editie 2007. Locuieste la bloc si nu are garaj asa ca parcheaza unde e liber in fata scarii ei.
Alaltaieri a gasit un bilet pe parbriz. S-a gandit c-o fi parcat pe locul cuiva. Ei bine, nu.
Pe bilet scria asa:
"Dle,
Imi place foarte mult aceasta masina si vreau sa o cumpar cu orice pret. Va rog sunati-ma la telefonul 021421.... si daca nu raspund ieu cereti cu Mioara.
Am o rugaminte. Va rog nu spuneti nimic de Masina (nu pronuntati cuvantul masina). Vreau sa fac o surpriza si cadou familiei. Daca nu sunt acasa spuneti ca sunteti un prieten o cunostinta etc. si ori lasati Nr. Dv de telefon ori lasati Vorba sa-mi spuna ca ma sunati peste x ore si eu la ora respectiva Voi fi casa asteptand tel. Dv.
V/am spus ca o cumpar cu or ce pret si sa aveti actele in regula Vreau ca 1 zi sa facem actele si cat se poate de repede Cu respect Mioara S."

Am respectat intocmai scrierea doamnei Mioara.
Si-acum, doamna Mioara, sunt sigura ca veti afla de postarea asta de pe Bloguresti.
A zis prietena mea sa va zic ca masina NU e de vanzare. Nu insistati. Cu Nici un pret.

Nicu. Neamţul Nicu.

E născut în Germania, are 25 de ani, joacă (bine) la Hertha Berlin şi vrea în Naţionala FRFului: Maximilian Nicu. Nu cred că i s'a spus cât de mult dispreţuieşte Piţurcă Bundesliga! Dar asta e stofa, ăsta e omul. Aroganţa lui Piţurcă îi e depăşită numai de prostie. Sau ăstea merg braţ la braţ?

Vaccinul care ucide. Altfel decât crede Hotnews.

Tocmai când a prins, în sfârşit, un subiect propriu, Hotnews a trecut razant pe lângă el. În loc să se hazardeze într'o dispută medicală pentru care nu au pregătirea necesară şi pe care (la umbr unei aparente documentări ştiinţifice au abordat'o fără luciditate, cât se poate de heirupist & pompieristic, aproape tabloid), ar fi trebuit să apuce taurul de adevăratele coarne şi să se întrebe dacă nu cumva este vorba despre unul din acele celebre tunuri date pe graba sfârşiturilor de mandat şi, mai ales, pe spinarea cui se petrece asta. Dar toate la vremea lor.

René Magritte