16.2.09

Cupa României

... sau, mai degrabă, Daciada.
S'a dat startul, în orice caz.
Sub egida "Avem România pe care o merităm? Poate merităm ceva mai bun!", românul a început să pună aparatul de pozat pe poliţaiu' care'şi bagă degetul mic cu unghia lungă în bunul simţ public.
Dacă semănăm asta, poate chiar culegem o furtună în paharul cu spume pe care ni le fac organele.

Aşa că, fraţilor, hai, cu mic, cu mare, la Daciadă! Să'i pozăm din toate unghiurile, din toate poziţiile, până or să'şi dea că nu s'a dat legea aia care sancţionează portul ilegal de aparate de pozat. Şi până înţeleg că nu pot cere respect dacă nu oferă la rândul lor.

PS: Domnule Nica, eu cred - şi e părerea mea personală - că dacă nu l'aţi demis pe cretinul ăla de comisar şef de la IJP Dâmboviţa, Ioan Nicolae, după toată povestea de săptămâna trecută, ar trebui să vă daţi personal demisia. Altfel riscaţi să ajungeţi un porc între porcii alături de care începeţi să mâncaţi din troacă!

Off topic

O excelentă idee de recuperare a unor secvenţe de istorie nefardată vine fix de la Craiova: volumul despre relaţiile diplomatice dintre România şi Serbiei, în deceniile dinaintea primului Război Mondial, semnat de Bogdan Catana.