10.5.07

"Acest mesaj nu este spam."

Eu, insa, acolo l-am gasit. Fix in folderul de spamuri.

La Manastirea Noul Ierusalim din Pucioasa a coborat Cuvantul lui Dumnezeu si a grait neamului roman, si a grait parlamentarilor, si a grait lui Traian Basescu, in Duminica Invierii, la sarbatoarea Izvorul tamaduirii, in Duminica mironositelor si in Duminica slabanogului. In ultimul mesaj (29 aprilie), Dumnezeu Se adreseaza exclusiv lui Traian Basescu. Mesagerii cuvantului au datoria sa-l transmita acolo unde el trimite.

In fisierul atasat gasiti continutul mesajului.

Manastirea Noul Ierusalim, Pucioasa.

Acest mesaj nu este spam. Adresa dumneavoastra a fost preluata din pagini afisate public pe internet. Daca considerati acest mesaj nedorit, dati un Replay cu Subiect: Refuz.


Refuz, evident, sa citesc un mesaj adresat presedintelui Romaniei, de vreme ce stiu ca mai multi colegi de breasla au fost tarati pe la Parchet pentru ca au anuntat autoritatile ca prin tara umbla brambura & libere informatii cu potential ridicat de a fi clsificate ca fiind secrete. Daca Dumnezeu a vrut sa i se adreseze explicit presedintelui Romaniei, ce (Dumnezeului) cautau dupa adresa mea public afisata pe internet? Hm, si daca e public afisata pe internet e musai sa faca uz de ea "mesagerii cuvantului"? Daca eu, intr'o seara, am sa'mi las pe gard carpa de sters parbrizul, "mesagerii cuvantului" o vor lua de acolo si isi vor sterge luneta si oglinda retrovizoare de la portiera stanga? Auzi, public afisata...

Si cum se face ca acest Cuvant a coborat tocmai la Pucioasa? De ce nu s-a dus si la una din catedralele din Buzaul Sprancenatului?

O poza buna face cat o jumate de buletin



Istoria buletinului de identitate in imagini: Oskarfotoprojekt feat. Mitica a lu' Leanca live @ Corod. Masterpieces (24 la numar). Including some #1 photohits!

vremuri cacacioase, fratele meu belgian...

Bucuresti, vis-a-vis de Gara Basarab, in apropierea santierului viitorului pasaj

Maddish (Madalina Cocea) nu povesteste CARE e hotelul bucurestean in care i s-a intamplat ACEASTA intamplare. Dar suntem acasa. Atat de acasa...