29.1.09

Modelul islandez

Am răcit.
Starea aia cretină - cu durere de cap, căscat continuu până la lăcrimat, încheieturi care te sâcâie, piele care stă să pleznească peste un tine care nu îşi mai încape în sine şi nu din motive de fală, migrene and so on.
Emil a venit din periplul post-sovietic atins de un mic virus pravdoslavnic.
Nu ştiu Adei cum îi este şi ce face.

Aţi văzut ce făcură corciturile alea vikingo-saxono-inuite? După ce băncile britanice le'au falimentat ţara, după ce au refuzat Rusia care se declarase dispusă să le'o cumpere, aşa cum este ea acum, îngheţată meteo şi economic, după ce că primul ăla ministru adus de spate a demisionat, s'au găsit să puie prim ministră o doamnă, fostă stewardesă, cu opţiuni sexuale alternative. Mai pe scurt: o lesbiană.
Ce depravare!
Ce moralitate îndoielnică!
Ce ţară...


Bref.
CTP scrie aşa:
Subsemnatul, în calitate de Propovăduitor al Apocalipsei, cred că realist e să uităm campania electorală.
Nu's de acord cu domnia sa.
Dacă Traian Băsescu, de exemplu, îi spune doamnei sale cu acte că se duce să îi aducă un pandantiv nemaipomenită de pe strada aia cu bijutieri evrei din spatele gării de la Antwerpen iar la întoarcere îl face cadou Elenei Udrea, ce se întâmplă?
Dar dacă doamna Boc aude că cele trei blonde şi o brunetă de la Palatul Victoria nu ar fi, de fapt, consiliere?

Partidele ajunse la guvernare au semnat un angajament cu nevasta - în cazul dat, acea parte din electorat care nu doar că s'a dus la alegeri dar a şi votat ce a votat. Ei, şi, de acu'ncolo, o bagă pe aia cu "să vedem cum evoluează lucrurile", ca şi cum ar vorbi despre potul de 28 de milioane de euro de la loteria germană necâştigat ieri şi reportat pentru sâmbătă, când la 6 din 49 se vor putea câştiga (repet: în Germania) 35 de milioane de euro.

Păi, până una alta, mariajul dintre partidele ajunse la guvernare şi cei care le'au trimis acolo nu s'a consumat. Divorţul ar fi cea mai serioasă opţiune.
Părerea mea de om răcit.