27.4.07

Portretul corporatistului la tinereţe

Băgaţi ochiu' aici. Portretul corporatistului la tinereţe e mult prea plin de tristeţe.
Şi azi e vineri, şi primăvară, şi vine 1 mai...

raluca din noi

marturisesc cinstit ca eu n'am avut revelatia acestei morti. am avut'o, insa, pe aceea a faptului ca inteleg prea bine aceasta "viata", ce'a trait ea.

toata lumea s-a isterizat: vaaaai, a murit de epuizare.

nu! fata asta a murit pentru ca i-a fost frica sa iasa din rand, pentru ca a tipat, saraca, in e-mailul ala, ca nu mai poate, si nu mai putea! dar stii ce nu mai putea? nu mai putea sa se opreasca! si nu s-a dus nimeni s'o ia de par, de mana sau de orice, s'o'nchida intr'o casa, departe de lume, s'o hraneasca bine, sa'i puna filme bune de vazut si seriale oricat de tampite, sa'i arate ore intregi de video cu oameni pe strada, copaci, copii, musculite, martisoarele din romana, tigancile cu flori si tot ce dracu mai e cat de cat ok pe lumea asta! d'aia a murit!

a mai murit si pentru ca noi, ceilalti, toti (si sa n'aud ca nu'i asa, c'mon, cat de ipocriti sa fim?) alergam dupa cai verzi pe pereti, salarii mai mari, masini mai mari, case mai mari, pozitii mai inalte in societate si niste carpe mai bengoase! alergam dupa aprecierea celorlalti si e vina noastra, a tuturor, ca valorile noastre sunt atat de mici si meschine precum etichetele de la MNG si zara si LV sau CC ori emblema masinii.

raluca n'a murit. a fost omorata. eu am omorat'o! si tu! si tu! noi toti! am omorat'o pentru ca i-am pus "arma" in mana, am invatat'o cum sa apese pe tragaci, nu i-am spus ca poate fi letal si, nu in ultimul rand, pentru ca la finalul acestei farse nu i-am luat "arma" din mana si nu i-am spus ca'i o gluma proasta ci ne'am uitat senini cum moare ba chiar am facut si poante pe tema asta - vezi colegii care o sunau si faceau misto de ea ca'i la birou sambata

tu de cate ori ai intors capul si ti-ai spus "nu e treaba mea?", ha? de cate ori te'ai oprit pe strada sa'ntrebi ce'a patit pe cineva care plange? eu m'am oprit. dar de mult prea putine ori.

in fine, cate raluca stroescu trebuie sa mai moara ca sa ne pese? nu, nu de programul NOSTRU incarcat, nu de noi, tot de noi, egoisti si egocentrici ce suntem! sa ne pese de cei de langa noi!

deci?

Vanghelie, pe înţelesul americanilor

Foarte tare, nene!

Ever since the corruption-riddled PSD political party kicked Vanghelie out of their party for supposedly being extraordinarily corrupt beyond even their unfathomable depths, Danny Boy has been working hard to keep his nose clean.
So, they let him back into PSD and made him
co-captain of Bucureşti.

Oare ce părere au americanii despre Danny Boy?