22.5.08

Noutati de pe frontul de Vest: campania electorala

Stiu ca n-am mai scris cam de mult timp (nu ca ar plange cititorii pe la coltul monitoarelor, dar zic si eu) asa ca revin in forta cu o tema (ca de obicei fara poze) de rasu' plansu': Campania Electorala.
In frumoscul cartier Militari avem noutati de campanie:
1. O duba de-a partidului Romania Mare care trece in mod constant pe strada Apusului (btw, stimati soferi aveti grija ca s-a schimbat sensul de circulatie: dinspre Maniu spre uverturii se circula acum pe ambele benzi, dinspre uverturii spre maniu se circula prin fosta parcare. Da, prin PARCARE! Pentru cine nu locuieste in Militari, poate nu stiati dar circulatul prin parcare e una din caile de iesire ceva mai rapida din ambuteiaje. Si pe Maniu se circula neoficial prin parcare, ei bine, acum e legal si semnalizat cu sageti si indicatoare. Mai au de ridicat masinile parcate ILEGAL pe carosabil. Atentie, taxa de reintrare in posesie daca va ridica masina e de 5 milioane lei vechi plus amenda, fiecare zi de parcare in spatiile special amenajate costa un milion lei vechi.)
2. Un parc nou nout, colorat si frumos ca scos din revistele tiparite pe hartie lucioasa, inaugurat in urma cu doua zile, infestat de golani de la 12 ani in sus (sa ma ierte mamele de baieti dar astia de care va zic nu prea sunt educati) care se amuza zguduindu-le creierele piticilor ce indraznesc sa paseasca pe aceeasi punte de franghie o data cu ei. Niste bestii. Previziunile bastinasilor ce locuiesc de ceva mai mult timp decat mine in militari e ca acest parc (de la complex apusului) nu va mai rezista mult. Azi erau vreo doua sute de copii calare pe trei tobogane. Logic, nu va rezista, dar mergeti sa-i faceti o poza ca merita.
3. Pe stalpii de pe Uverturii e un mesaj pe fluturasi verzi postat agresiv obsesiv: ceva cu un tanc. Nu puneti botul la link-ul oferit, nu e ultimul mmorpg la moda, e tot campanie electorala. Un nene care se crede cool si vorbeste despre sine la persoana a treia. Tancul zice si face si drege. Notita spre tancul cu pricina: dude, gramos deja fac asta de vreun an si le iese mai bine.
4. A propos de Uverturii: sensul spre Lujerului e paralizat de la 8 dimineata pana spre orele 23. Nu doar de masini ci si de un tir care nu are decat o platforma si pe laterala niste panglici galbene. Pe platforma dau din fund niste fete dezbracate in fuste marimea XS. Au pompoane. Un DJ zice ca ne-am saturat de mizeria din Bucuresti. Da, vericule, si de mizerie si de tarfe de toate culorile ne-am saturat. Sa plece acasa la ei toti aia care ard gazul de pomana pe strazi ziua in amiaza mare. PS: fetele promoveaza un candidat la primaria capitalei.
5. Au curatat Dambovita de mazga aia verde, infecta si puturoasa. Acum apa este infestata de o noua mazga sub forma unor ambarcatiuni care promoveaza un alt candidat la primaria capitalei. S-or fi gandit ca la studenti merge cu barcute.
6. Am observat niste afise din care reiese clar ca daca nu ma duc la vot sunt handicapata. As dori ca domnii de la CNCD sa se autosesizeze in acest caz si sa ia masuri in asa fel incat respectiva uniune de forte politice sa nu le dea false sperante celor care ar putea crede ca prin miracolul punerii stampilei pe buletinul de vot in anume patratica vor fi vindecati si carucioarele lor vor deveni istorie. E cacealma.
7. Cu ocazia anotimpului electoral, o veche sifonarie a decedat si a fost transformata cam peste noapte (pe cuvant) in sediu de banca. Geniala transformarea intrucat cea mai apropiata sucursala a oricarei banci se afla la trei statii de autobuz in orice directie ai fi luat-o. Acum trebuie doar sa trec strada ca sa ajung la un bancomat. In atentia investitorilor: mai sunt niste spatii comerciale prinse intr-o falie temporala, ce ar putea fi ... (cum se zice la voi, in Romanica la "refurbished"?) resapate - in sedii de banca. Vad este. Ne-ar mai trebui o farmacie civilizata ca sa ma simt ceva mai safe. Aia detinuta de arab e in renovare dar banuiesc ca asa zic ei cand dau faliment.

PS ILOVE YOU: As vrea sa va anunt ca pe linia lui 178 circula niste autobuze dotate cu aer conditionat. Desigur ele venind foarte rar (cam la 25 de minute, daca n-ai noroc in viata) ar avea nevoie si de un aparat de dilatat spatiul asa incat calatorii sa apuce sa le foloseasca macar de trei, patru ori pe zi cand trec prin zona. Inca nu au, poate la alegerile din 2012 se vor gandi si la asta.
Vom reveni cu noi amanunte picante.