13.6.08

Înaintea unui time-out de 90 de minute

Unora nu le place gustul berii; alţii nu fumează; cunosc oameni care preferă să renunţe la coşul zilnic dacă nu pot parca maşina cât mai în gura alimentării; există bărbaţi cărora nu li se scoală la femei şi se organizează în minorităţi sexuale; un director de muzeu drag mie refuză categoric telefonul mobil; am întâlnit români plecaţi care nu vor să mai audă nimic despre ţara de acasă; sunt oameni care nu înţeleg politica; altora, pur şi simplu, le repugnă fotbalul; sau nu'i mai lasă inima să se enerveze 90 de minute.
Pe lângă ei, trăiesc, în preajma noastră, personaje care privesc superior la amatorii de manele sau telenovele deşi, în taină, când sunt, deci, singuri, plâng lângă winamp sau televizor. Şi personaje care vor să pară altfel decât noi, proştii, şi îţi atuncă un rânjet dispreţuitor când aud că tre'să rezolvi repede nişte treburi pentru că la şaspte joacă România cu Italia - deşi dacă li se va cere să facă vreo treaba, vor răspunde cu "la pauză".
Or fi cum sunt, dar sunt ai noştri. Că joacă pentru tricolor, faimă sau upgrade la merţanul din curte, treaba lor. Aşa că HAI ROMÂNIA!

Ajutor1111111


It's so oficial: we're back home. Şi Băse n'o vin't să ne întâmpine!
:(((
Auziţi, Marijano, Ovidiule, Sorinache... ia ziceţi, măi, tată, cum au reuşit ăia să vă facă pe voi să nu zâmbiţi în poză?

(de la dreapta spre stânga: dom' profesor, Pietrişor, Il Comandante, Geo, Tarzan, Zaher, o pată pe imagine & Relu)


To whom it may concern: o parte din expediţie, cea neîmpăiată, poate fi admirată azi la 17, la Antipa, cu ocazia unei extraordinare conferinţe despre (pe limbea mea de nechiurd) creşterea peştilor de apartament susţinută de un neamţ, cel mai mare acvarist european.