26.11.07

În rolul Alinei Plugaru, poporu'


Întrebat, aseară, de un ziarist dacă intenţionează să repete referendumul, Traian Băsescu, preşedintele nostru, al tuturor românilor, aflat în fief-ul Partidului Democrat (dacă aţi fi fost un preşedinte cu adevărat, aţi fi trecut să îi consolaţi şi să îi sprijiniţi moral pe cei mici şi neajutoraţi, cum ar fi Partidul Naţional Ţărănesc - Creştin-Democrat, cel Umanist, Partidul România Mare sau Noua Generaţie!), a dat iarăşi o mostră a calităţii sale umane, răspunzând, iritat şi superior, jignind, de fapt, întreaga naţiune, că "nu are pentru cine"!.
Dacă, în loc să vă scuipaţi alegătorii (la cei care nu v-au votat nici nu mai vreau să mă gândesc), aţi fi mai atent la ce se petrece în jurul dumneavoastră aţi avea, măcar, dreptul să deschideţi gura. Domnule Băsescu, vi s-a atras atenţia, presa aia de rahat cel puţin a făcut-o, că tinerii nu sunt interesaţi - dar deloc! - de politică; tot ce îşi doresc sunt bani pentru o viaţă mai bună. Rezumat: carieră.
Dacă vreţi un răspuns la abesnteism, daţi timpul îndărăt până sâmbătă, opriţi-vă din discursurile pe care le-aţi ţinut de la standul elitistei edituri Humanitas şi faceţi o plimbare în târgul Gaudeamus, cu întreaga cohortă de jurnalişti după dumneavoastră. Cu o singură sinapsă activă, nu mai multe, veţi găsi răspunsul în imaginea imortalizată în fotografia de mai sus.

PS: Domnule Liiceanu, dumneavoastră cum aţi obţinut burse de la statul român pentru a studia în străinătate? Dar prietenul dumneavoastră, domnul Pleşu? Să vă fie multă ruşine! Şi să nu îmi spuneţi că în tot răstimpul în care aţi stat în târg nu aţi trecut nici măcar o singură dată pe lângă acel stand, oricât de multe evenimente vor fi fost organizate de editura dumneavoastră şi oricâţi preşedinţi v-or fi trecut pragul sau or fi intrat prin vecini...



PPS: Tot ce am spus mai devreme este valabil şi pentru premierul Călin Popescu Tăriceanu care, la târgul INDAGRA, a poposit cu o şleahtă de acreditaţi pe lângă Guvern la standurile festive ale micilor producători de brânză şi ţuică. Dacă v-aţi fi plimbat prin târg, domnule prim ministru, aţi fi văzut că standul Fondului de Garantare a Creditului Rural arăta 101% identic cu standul din poza deschidere a acestui entry de blog pe care îl închei urându-vă ceea ce i se întâmplă respinsei Alina Plugaru pe motiv de gândire mega-liberală a unui alt ratat politic, Teodor Stolojan.