4.6.07

Patru000 ROL rest

Si'n tara ministrului despre care vorbeam se intampla sa nu am chef sa-mi mai scot mainile din buzunar pana tara nu-si revizuieste atitudinea!

Toti ministrii Sanatatii e ucigas platit! *

Jenel cel jenant recidiveaza. Acu' incearca sa ne indemne pe toti sa fim ca el si ai sai, sa mintim, fie si numai prin omisiune!
Nu e cazul meu, n-am donat si nici nu ma vad donand sange prea curand. N-am atata sange rece cat sa stau si sa ma las intepat de o vampirita, oricata vara ar fi iar dumneaei nu poarta mai nimic pe sub halat. Dar unii chiar au simt civic; unora chiar le place sa sara in ajutorul semenilor in acest fel: donand sange.



Jenel cel jenant, insa, baga pe teava o absurditate de proiect de lege prin care restrange universul donatorilor de sange intr'o maniera nazista. Ministrul din fruntea sanatatii romanesti legalizeaza stereotipuri de genul "tiganca imputita" sau "gaozar": toti homosexualii sunt seropozitivi! SIDA in Romania are cu totul si cu totul alte cauze. Iar ministrul Jenel cel jenant este cel mai periculos purtator al virsului ignorantei colective!
Si B: imaginati-va cati soti se vor duce sa le spuna sotiilor ca, da, draga, te-am inselat, dar nu tre' sa fii disperata, nici geloasa, nu m'am futut cu o femeie ci cu un barbat!
Sau C: nu inteleg ce legatura are donarea de sange cu intrebarea a 3-a din chenarul al 3-lea! Daca ati acceptat bani inseamna ca vi s-a infectat sangele? La flori, cafele, vin, DVD-playere, excursii in Portugalia, masini de spalat sau Citroen C3 nu exista acest risc?
Lista intrebarilor stupide e mai lunga. Unele dintre ele il pot usor transforma pe Jenel cel jenant, ucigasul platit al sistemului romanesc de sanatate, in frumosul purtator al unui dosarel penal. Dar, desigur, numitul Nicolaescu Eugen este beneficiarul imunitatii "ia vezi, poti sa chemi politia?", instituita pe 19 mai, seara, prin drecet prezidential emanat de numitul Basescu Traian!
Heil, Nicolaescu!

* Acest titlu are ca baza de pornire speculatia din chestionarul atasat proiectului de lege propus de Eugen Nicolaescu. Toti homosexualii au sange bolnav => toti ministrii Sanatatii ucid romani! Si daca nu va simtiti, inca, domnule ministru, eu zic sa va uitati mai atent la ADEVARATELE liste de asteptare din oncologie. Nu la cele pe care le-ati aprobat pe baza de comision!