12.3.08

Eroii nu se convertesc niciodata

Ce tara de cacat! Nici eroii nu stim sa ni-i pretuim. Domnilor de la comisia aia pentru cultul eroilor, ce faceti, dormiti? Nu vedeti ca ni se vand marile figuri pe o nimica toata? Cotati-i, dom'le, in aur, sa nu se mai deprecieze asa!
(De fapt, avand in vedere si anuntul de mai jos, cred ca e mana fariseilor, care au aruncat pe piata mari sume de dinari, sa-i dea mai putin lui Iuda).

PS: Au modificat ei, da' linkul inca are cicatrici.

Psihoterapia 9544

Doresc să îmi exprim pe această cale poblic părerea de rău şi să cerşesc acceptarea scuzelor pentru deranjul pe care l'am provocat în această dimineaţă serviciului 021-9544 şi colegilor domniilor lor de la Ilfov (021-2329835) cu cele două apeluri telefonice prin care încercam să le ofer informaţii despre nereguli comise în trafic, undeva la marginea oraşului. Am înţeles, între timp, că echipajele de poliţie nu se pot deplasa în trafic decât pentru a se lăsa filmate.
Domnilor, vă mulţumesc pentru serviciile de psihoterapie pe care le oferiţi şoferilor disperaţi prin intermediul numărului 021-9544, un apel la tarif normal este mult mai ieftin decât o şedinţă la psihiatru.

Imaginile următoare surprind un bucureştean cu BMW revoltat de îndrăzneala unui alt bucureştean, cu Santa Fe de data aceasta, de a'i sugera să conştientizeze că nu i'a cumpărat maică'sa strada Eforie. Acţiunea se petrece FIX în dreptul porţii garajului Poliţiei Capitalei, pe la 11:30, astăzi. În poartă se aflau doi indivizi care purtau, ilegal, presupun, uniforma şi asistau cu priviri de zarzavagii obosiţi după o zi de târguială la peripeţiile din trafic. Când, în treacăt, l'am întrebat pe unul dintre ei, prin fereastra deschisă, dacă nu îi stă în atribuţiuni să comită o descongestionare a traficului, m'a privit lung şi am zărit în ochii lui de miliţian etern un hău în care se prelingea cuvântul "atribuţiuni". Ceafa era mult prea departe pentru a răzbate prin respectiva beznă. Mi'am retras ruşinat privirea şi am plecat convins că respectiva cavitate craniană era cadrul ideal pentru verificarea unei legende urbane: e adevărat sau fals că măcăneala raşelor nu are ecou?

Domnule Cristian David, cât mai staţi? Mamei dumneavoastră nu îi e ruşine de incapacitatea de care daţi dovadă?


Update:
AUTODENUNŢ.
Domnule comandant,
vă anunţ pe această cale că am sunat la telefonul 021-9544 de pe telefonul meu mobil şi o făceam în timp ce mă aflam la volan. În cazul în care intenţionaţi să mă pedepsiţi în vreun fel, mă găsiţi aici. Adresa de contact este bloguresti arond gmail punct com.
Daţi'mi voie să vă umplu cu o porţie întreagă de consideraţie.

Happy toporasi to you

Proaspat culesi din Parcul Operei si modest pozati cu o camera de telefon (gestul conteaza) de la multi ani pentru Bloguresti :)!

Amenda pentru ipocrizie

La început a fost doar o e-răfuială scurtă, cam ca'n filmele cu John Wayne.
A venit, însă, ştirea asta, care a făcut, ieri, turul netului.
Aseară, Sprâncenatu' mi'a dat sms, explicându'mi, în 166 de caractere, cum s'a ajuns la sancţionarea firmei de recuperatori. I'am răspuns că 1000 de RON mi se pare o mizerie de amendă, insignifiantă, chiar dacă Sprâncenatu' are dreptate când spune că e bine că s'a dat prima amendă pentru spam.
Revin, totuşi, la părerea mea şi susţin că zece milioane de lei amendă sunt doar o bătaie de joc pentru că nu s'a pus problema instituirii unei amenzi pentru ipocrizie!
Şi pentru că în virtutea unor astfel de mizilicuri toţi găinarii căzuţi în borcanul cu miere vor continua să fure oraşul şi ţara.

Cam cât ar trebui să plătească domnul Idiotule! (jos, bă, laba de pe urşi!) dacă ar primi fluturaş de contravenţională pentru ipocrizie (a se da click pe linkul "parteneri" şi a se vedea cine sprijină campania studenţilor pentru un oraş civilizat)? Că pentru furt calificat, delapidare, concurenţă neloială, borduri, asflatări, constucţii, tranzacţii imobiliare, păduri defrişate şi alte acuzaţii penale serioase nu va ajunge să plătească niciodată. Păi... de ce credeţi că domnu' Videanu s'a săturat de primărie? Pentru a se întoarce la afaceri? Ei, aş, pentru că i'a dat Curtea Constituţională o soluţie!

Dar Zeus, cât ar trebui Zeus, cel care, pe când era doar un ministru ce'şi exersa vocaţia de distrugător prin Guverne, instituia prima taxă auto din România, să plătească pentru ipocrizie?
Şi, a propos de ipocrizie: bre, Behehecali, tată, când ai vorbit ultima dată cu Bunuţul? Nu ţi'a spus că a dat ordonanţă de urgenţă cu şapte articole noi şi capitale, între care şi unul despre protecţia mediului?

Frate, ne trebuie un 1968, altfel ne sugrumă ăştia!