12.12.07

B-01-PSD d MG zis P


Am trecut (e un fel de a spune) de câteva ori prin blocaje rutiere portieră în portieră cu o maşină neagră, de protocol, având numărul de înmatriculare din titlu. O, Doamne, îţi vine să spui, săracul Geoană, care dacă părăseşte locuinţa de protocol va rămâne în stradă cu doamna Mihaela şi copiii, uită-te la el, ce domn, ce caracter, stă, bietul om, paralizat în trafic şi nu cheamă girofarul la care orice secretară de parlamentar recurge când musai să ajungă să...
M-am holbat de mai multe ori să înţeleg ceva din dosul geamurilor fumurii. Şi mi s-a părut că nu văd nici un fel de mişcare pe bancheta din spate. Până când, într-un final, am auzit de la un service că maşina se plimbă prin oraş fără Prostănac atunci când Prostănacul are Birou Permanent şi CEx şi şedinţă de grup parlamentar şi convocare secretă la Cotroceni şi pseudoşantaj la Victoria şi consiliu de coroană cu Mihaela şi aşa mai departe - tocmai pentru a sta în trafic, portieră în portieră, retrovizoare în retrovizoare cu mine şi cu tine şi alături de familia Ionescu şi de pensionarii Eftimie.
Ca să nu cumva să uite cine le-a mărit pensiile!
PS: Da' afişul portocaliu de pe stâlpul meu, cu euro-trandafirul PD (cum? nu mai e trandafir?), cine îl dă jos? Şi când?