12.6.07

Greenspam

Nu, nu e greseala. Nu e Greenspan, Alan Greenspan.

Pentru ca
si pentru ca
si, nu in ultimul rand, pentru ca,
va invitam sa dezvoltam un proiect viral:
SPAM pentru copaci!

Later edit: aici.

USB Dog



Da' puneţi-i un cooler odată!

Nu sunaţi, mai ies eu


Se întâmplă să intri pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse - a cărui adresă e nu www.mmfes.ro, cum s-ar putea crede, ci www.mmssf.ro, de la vechea denumire: Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei - şi vezi nişte comunicate de presă foarte drăguţe, cu titlu AGENDA DE LUCRU A DOMNULUI MINISTRU PAUL PACURARU. Dai click şi ţi se deschide un pdf. Foarte frumos again. Uite, vinerea trecută, de exemplu, domnul ministru a participat la dezbaterea şi la votul final asupra moţiunii "Guvernul Tăriceanu trebuie să plece", miercuri a fost la gala premiilor VIP. Deci are ceva treabă domnul ministru.
Dar azi ce ne spune comunicatul? Doar atât: 8,30-18,00 - Activitate în minister. Interesant, nu? Dar eu sunt curios. Ce-o fi făcând domnu' ministru pe la minister? Nu ştiu, sună conspirativ şi, parcă, puţin cam domestic.
Pe viitor, mai bine să pună ceva de genul: "Dom' ministru e bine. Daaa, e prin casă, îşi face de lucru cu ţevile din baie".

Alte mizerii

Ziua a început prost. M-am trezit mult prea devreme pentru posibilităţile mele trupeşti. Acasă nu mai aveam cafea, aşa că a trebuit să mă mulţumesc cu o cacao cu lapte.

Mi s-a stricat bunătate de caşcaval în frigider şi, ca să fie dimineaţa şi mai de cacao, am pierdut şi siguranţa de la casetofonul auto. La magazinul "Dioda" de pe Ion Mihalache, unde "O"-ul de la firma luminoasă s-a ars de mult, s-au mirat sincer când i-am întrebat dacă au asemenea siguranţe. N-aveau decât fasunguri şi siguranţe pentru frigidere.

Am trecut pe la poştă să cumpăr două plicuri şi n-aveau decât cu Tamara Buciuceanu, zâmbind răutăcios, de parcă s-ar fi pregătit să-i pună un 3 lui Ionică.

Aşa că mă mir cum de nu s-a blocat liftul cu mine.