12.6.07

Nu sunaţi, mai ies eu


Se întâmplă să intri pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse - a cărui adresă e nu www.mmfes.ro, cum s-ar putea crede, ci www.mmssf.ro, de la vechea denumire: Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei - şi vezi nişte comunicate de presă foarte drăguţe, cu titlu AGENDA DE LUCRU A DOMNULUI MINISTRU PAUL PACURARU. Dai click şi ţi se deschide un pdf. Foarte frumos again. Uite, vinerea trecută, de exemplu, domnul ministru a participat la dezbaterea şi la votul final asupra moţiunii "Guvernul Tăriceanu trebuie să plece", miercuri a fost la gala premiilor VIP. Deci are ceva treabă domnul ministru.
Dar azi ce ne spune comunicatul? Doar atât: 8,30-18,00 - Activitate în minister. Interesant, nu? Dar eu sunt curios. Ce-o fi făcând domnu' ministru pe la minister? Nu ştiu, sună conspirativ şi, parcă, puţin cam domestic.
Pe viitor, mai bine să pună ceva de genul: "Dom' ministru e bine. Daaa, e prin casă, îşi face de lucru cu ţevile din baie".

Un comentariu:

  1. drcii sa va cheptine cu ofertele voasrte de munca....in presa spuneti ca dati laptele si mierea,iar in realitate...doar oasele si p...pielea

    RăspundețiȘtergere