5.6.07

Trageti!

Cháchipe = adevar, realitate, drept.

Ce-ati inteles?
Daca n-ati inteles nimic, cititi aici.
Se premiaza:

1. Cea mai buna fotografie de stiri;

2. Cel mai bun fotoportret;

3. Cel mai bun fotoeseu (maxim 5 fotografii);

4. Cea mai buna fotografie de familie;

5. Fotografia favorita a publicului.

Premiul pentru fiecare dintre primele patru categorii este in valoare de 1000 USD, iar Fotografia Favorita a Publicului va fi recompensata de catre sponsorul competitiei. Toti castigatorii vor fi invitati la Bienala de de Arta Contemporana de la Venetia. Pentru tematica si detalii tehnice, urmati linkul de mai sus.

My dearest Dicretor

Hello Dear ,

I am Dr Wili Ikenga, Dircetor, (Banking Supervision Department), Central Bank of Cote D Ivoire. I need your asistance to help us claim the sum of US$14.8 million (Fourteen Million, Eight Hundred United States Dollars) only which was intended to be transferred to One Mr. Aman Kumar the next of kin of Idris Hussein from court order to Bank of Africa to pay the beneficiary.

Hit me, baby, one more time!

Superrugby la Bucuresti

Argentina si Italia (scor final 27 - 20) au deschis seria meciurilor din cadrul IRB Nations Cup (Cupa Natiunilor), un fel de campionat al pretendentilor la gloria rugby-ului, cea mai importanta competite din acest sport organizata vreodata in Romania. In afara Italiei (tara reprezentata in selectul Turneu al celor Sase Natiuni), pe stadionul Tineretului mai joaca echipa secunda a Africii de Sud (Emerging Springboks - din care fac parte si sapte titulari ai echipei mari), Georgia, Namibia, Argentina (castigatoarea primei editii, desfasurata, anul trecut, in Portugalia) si, desigur, Romania.
De la ora 19:00, Romania intalneste selectionata sud-africana (in direct pe Sport.ro si pe Rugby.ro), cu aparatorul care a facut furori in turneul Springboks in Irlanda si Anglia Bevin Fortuin (foto) in 15-le de start. IRB Nations Cup este considerat "turneul de incalzire" dinaintea Cupei Mondiale din septembrie, din Franta.
Later edit: 7-61, un scor si atat; huh, nici nu vreau sa ma gandesc la scorul cu care se va incheia meciul cu Noua Zeelanda, de la Cupa Monidala!