5.6.07

Superrugby la Bucuresti

Argentina si Italia (scor final 27 - 20) au deschis seria meciurilor din cadrul IRB Nations Cup (Cupa Natiunilor), un fel de campionat al pretendentilor la gloria rugby-ului, cea mai importanta competite din acest sport organizata vreodata in Romania. In afara Italiei (tara reprezentata in selectul Turneu al celor Sase Natiuni), pe stadionul Tineretului mai joaca echipa secunda a Africii de Sud (Emerging Springboks - din care fac parte si sapte titulari ai echipei mari), Georgia, Namibia, Argentina (castigatoarea primei editii, desfasurata, anul trecut, in Portugalia) si, desigur, Romania.
De la ora 19:00, Romania intalneste selectionata sud-africana (in direct pe Sport.ro si pe Rugby.ro), cu aparatorul care a facut furori in turneul Springboks in Irlanda si Anglia Bevin Fortuin (foto) in 15-le de start. IRB Nations Cup este considerat "turneul de incalzire" dinaintea Cupei Mondiale din septembrie, din Franta.
Later edit: 7-61, un scor si atat; huh, nici nu vreau sa ma gandesc la scorul cu care se va incheia meciul cu Noua Zeelanda, de la Cupa Monidala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu