7.11.08

Urbama (din seria cu uninominalul)

Vă mai aduceţi aminte despre spamerul Urban?
Well, dacă tot am văzut'o azi noapte pe doamna PRM 2.0, iată ce am mai descoperit:



Atipicul u' tata, e creativ!

Să înţelegem uninominalii? (un episod 3, cu o doină de jale)

Stând eu cu nasul înfundat în fişele candidaţilor, minunându'mă de fauna asta pe care nenorocitul nostru neam (patetic, nu? - uşurel, e de încălzire!) este nevoit să o suporte plimbându'se pe catwalkul candidaţilor uninominali pentru un Parlament care nici de data asta nu va fi nici măcar (vorba lui Mircea) curăţel, cu atât mai puţin curat, am intrat pe blogul lui Vlad şi am descoperit asta:



Şi, cum am comentat şi acolo, pe blogul lui Vlad, îmi dau seama că bancul acela antisemit, cum ar zice prietenul Peter, în care, la Zidul Plângerii, unul dintre personaje se întoarce nervos spre celălalt personaj şi îi dă doi shekeli, să plece, să tacă şi să'l lase pe Bunuţu' să se concentreze la chestii serioase, bancul acela, zic, nu e chiar banc. E clar, acum, de ce nu mă aude pe mine Doamne-Doamne, când îi cer ajutor, dimineaţa, în traficul din Bucureşti!

PS: Şi pentru că o nenorocire nu vine niciodată singură, nu rataţi nici asta! Căci (nu'i aşa?) orice hit trebuie să aibă pe lângă varianta single, şi cel puţin o variantă de discotecă sau măcar un radio edit cover sau, hai, at least o versiune remixată pentru faţa B a singleului!

PPS: isvaly@yahoo.com - aceasta e adresa celui în care zac ascunşi toţi Brian Epstainii, Steven Spielbergii şi Tal Silbersteinii acestei planete (pentru cei ce au nevoie de traducere, asocierea unor nume evreieşti e strict întâmplătoare şi generată de chiar talentul veritabil al fiecăruia din cei trei, în profesiile pe care le'au avut / le au).

LE: Doamnă, nu e frumos ce aţi făcut...