3.12.07

Creşte locul de parcare pe cap de bucureştean


Uite-aşa creşte, spre noi culmi de regres şi tâmpenie, până la lobotomia finală pe care edilii prăfuitului oraş o vor aplica alegătorilor ce se strivesc unii pe alţii ca să vadă minunea schelei-de-crăciun cum se-aprinde în noapte.

Să vină Ceaşcă din Cuba să vadă cum nu se mai raportează producţii uriaşe la hectar, ci locuri de parcare record la metrul pătrat de asfalt îmbordurat.

Mă pregătesc să emigrez la Ciorogârla. Mai vine cineva?

2 comentarii:

  1. Am observat si eu in fata tribunalului de pe stirbey, au scobit nitel trotuarele ca sa parcheze domnii judecatori si domnii avocati mai la botul calului, sa nu se mai incurce pe stradute pe aci...
    Culmea ironiei e ca bucatica de trotuar pe care au lasat-o pt pietoni este adanc excavata si impracticabila... In curand or sa traseze si pista pt biciclisti si sa vezi atunci bairam pentru aia de n-au bani de masina mica.
    Asta ca sa nu mai povestesc de cretinii care parcheaza pe trecerea de pietoni exact in dreptul asa ziselor rampe (cu margini cam prea abrupte ca sa poata fi coborate cu caruciorul).
    Mie mi se pare ca nu putem castiga si ca acest primar are un plan secret sa ne dea afara pe toti din oras. E aproape de victorie, eu m-as muta si maine daca n-ar trebui sa viu zilnic la birou. Damn, daca nu mi-a placut cartea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Operscule, cine naiba te'a pus să pierzi alegerile locale? Măcar plantai nişte suporţi de perfuzii lângă fiecare stâlp de iluminat public...

    RăspundețiȘtergere