4.4.08

Blog cu caşchetă

N-aş vrea să fiu rău, dar încep să cred că idolul poliţistului român, de la comisar la chestor, e marele actor american de comedie, dramă, dragoste şi mulţi pumni în cap, Steven Seagal. Acum vreo lună, ne delectam cu printul de mai jos, o nemuritoare pagină 22 (nr. 1/2008) din excepţionala revistă Poliţia Română.

Azi am descoperit încă o fotografie de mare expresie artistică, a domnului Seagal împreună (de fapt, în faţa) cu purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, stimabilul Cristian Ciocan (pardon, mă scuzaţi, Christian e, cu haş!). Acelaşi domn Ciocan care s-a distins ieri şi alaltăieri prin unele declaraţii cel puţin ciudate despre nemernicii ăia de anarhişti cu vopsea, care puneau în pericol întreaga siguranţă naţională, de la Neptun până la Big Berceni. Ba chiar şi azi dl Ciocan s-a ostenit să ne explice de ce a fost amendat un student pe la Universitate, după ce băiatul a ridicat un periculos deget mijlociu spre o coloană oficială (care coloană o transporta, cică, pe Laura Bush).
Mare ne-a fost bucuria să aflăm că dl Ciocan, ca un adevărat comunicator ce este, şi-a făcut blog, pe care, din păcate, n-a reuşit să-şi pună decât cv-ul şi nişte poze cu el călare pe motor (în leasing sau cu banu' jos?) şi una în care se înalţă pe vârfuri în spatele lui Steve, ca să iasă în poză.

Un comentariu: