21.6.07

Vesti din Vanghelistan - Comunicat important pentru tara

Stimati concetateni,

Va anuntam cu regret ca a reinceput campania de vara la intersectia 13 septembrie cu Trafic Greu si ca linia tramvaiului fantoma (pare-mi-se ca 42 ii zicea) care leaga Sebastianul de capatul lui 41 din Ghencea e din nou in lucru.
De cand locuiesc in zona, pe o bucata de jumatate de kilometru de strada se zgarma in mod constant, ba cu pickamer-ul, ba cu excavatorul. Nici n-apuca sa se intareasca bine o patura de asfalt ca pac!, apare inca o echipa care decoperteaza, sapa, mai face vreo trei smecherii si iar toarna smoala... Asta paralizeaza accesul spre centru tuturor celor ce vin pe linia lui 226, dinspre Piata Rahova si pe bd-ul Sebastian.
Nu inteleg si solicit pe aceasta cale o lamurire concentatenilor mei din sectorul lui Vanghelie, poate e vreunul care stie ce se gaseste dom'le sub bucata aia de pamant, de trebuie sapat tot la o luna, tot la o luna.

Astept provincia!

2 comentarii:

  1. Probabil că este la intersecţia aia un semn pus de Băsescu pe vremuri cu "Aici sunt banii dumneavoastră". Altfel nu se explică de ce calea 13 septembrie este şantier de (cel puţin) 12 ani.

    RăspundețiȘtergere