7.7.08

Grupul pentru Bălăceală Socială

N'am văzut ştirea dar din surse sigure am aflat că Grupul pentru Dialog Social a decis , în sfârşit, să coboare furcile şi topoarele spre binele societăţii care le'a dat, până acum, priviri pline de admiraţie, sedii de ONG, edituri, maşini şi câte şi mai câte.

Am aflat de la cineva care s'a uitat aseară pe Antena 3 că GDS nici mai mult nici mai puţin decât (se) luptă - şi bine face, dincolo de orice hilar al situaţiei - pentru ştrandurile din Bucureşti. Cum - am spus'o deja - n'am văzut ştirea, nu pot decât să îmi imaginez un Liiceanu adresându'se, în slip, lichelelor care vor să ridice un bloc pe locul actualului ştrand al Tineretului sau pe Pleşu legându'se cu lanţuri de trambulina mare de la Crângaşi. Pe TRU, prieten de nădejde al GDS, nu pot să'l pierd din cadru şi îl în boxeri, de o miuţă pe faleza de la Tei-Toboc. În fine, imaginea care mi'a dat cu adevărat furori este cea a Anei Blandiana, în costum de baie: din dosul slipului ies timid urechiuşele - tatuaj, desigur - lui Arpagic în timp ce două fire de mustaţă felină se îndreaptă senzual către cele două gropiţe din zona lombară.

Acuma, nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva, sătul de eşecurile lui Blaga and co, scârbit de papagalul de Boc şi obosit de vivacitatea Elenelor, domnul preşedinte s'a gândit să schimbe macazul . Că parcă mult prea brusc au căzut metafizicii noştri în cele lumeşti. Părerea mea, nefundamentată!

2 comentarii:

  1. Rizi tu, rizi, da' nu cred ca ai vrea sa-ti dea Plesu una cu dreapta.
    Sau TRU una cu Dilema Veche facuta sul.
    Sau sa mergi cu masina condusa de Patapievici

    RăspundețiȘtergere