5.3.08

iReports. Toate ştirile - la ora 5!

CNN a pornit versiunea beta pentru noul său serviciu de "jurnalism cetăţenesc": iReports e deja online şi s'a umplut de "reporteri" cu care Mediapro ar sparge toate audienţele difuzând 24/7 ştirile de la ora 5. Domnul din povestirea aceasta, de exemplu, a fost vizitat de demoni, de duhuri, de spirite, de suflete hoinare - şi nici măcar nu e singurul! Mike a fost atât de impresionat de relatare încât şi-a împărtăşit propria sa aventură cu spiritele trecutului care, desigur, l'au vizitat!

Frumoasa Marion Cotillard, cea care i'a luat Mariei Popişteanu Oscarul, are, de acum încolo, o sursă în plus de inspiraţie. Vă daţi seama că pe iReports or să apară noi şi noi dovezi ale conspiraţiilor globale, ale marilor guverne din umbră... Iar Marion se va mai lipi de un talk-show în care se vor discuta câte'n lună şi în stele - ştiţi, în genul acela fermecător şi unic pe care numai francezii îl au, când pun la cale lumea şi îşi vorbesc cu Dumneavoastră - chiar şi după o partidă de sex.

Acum vreo trei săptămâni am ieşit la o bere cu o gaşcă de colegi din "democraţiile emergente". Undeva în centrul isteric, desigur. Pe o plasmă (care, spre deosebire de plasma din postul anterior, mergea) se derula pe ecran, fără sonor, jurnalul de ştiri al Realităţii. La un moment dat, o jună cehoaică priveşte mai atent şi începe să râdă. Am ridicat privirea. Am dedus că era vorba despre aniversarea Gazpromului, căci pe o scenă se produceau bătrânii Deep Purple (să mă bucur că noul Ţar e rocker?). În colţul imaginii scria Sursa: Youtube.com.
Aştept cu nerăbdare Sursa: iReports.com şi ştiri ca atare, cu cele mai comentate păţănii ale tuturor Cosgrove-ilor marelui licurici şi ai restului planetei.

Păi suntem în an electoral, cum tâmpim poporul? Cu tembelizorul!
Uploadnow!


PS: Am vorbit acum cu Hartwig Schierbaum (a.k.a. Marian Gold, de la Alphaville) şi m'a rugat să fiu de acord să ne cânte la aniversarea a 13 luni de Blogureşti, pentru că mai are nişte concerte antamate până atunci. În marea'mi generozitate nu am rezistat ;i, prin urmare, nu ne ducem miercurea viitoare la Alphaville.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu