24.4.07

Concurenta, spaima liberalului Orban


Aeroporturile Otopeni (Henri Coanda) si Baneasa (Aurel Vlaicu) au, asadar, o administratie comuna iar aceasta administratie se va ocupa de procedurile de privatizare. OK, era si cazul ca statul, care detine controlul companiei TAROM (ale carei interese le-a si aparat cu toti dintii din dotare vreme de ani buni), sa nu fie, deopotriva, si gestionarul punctelor de zbor. O masura liberala pentru care ministrul Transporturilor Ludovic Orban nu trebuie ridicat in slavi, numai pentru ca nu s-a inscris in sirul ministrilor dinaintea lui care refuzasera sa instituie dictatura normalitatii.
Acelasi Ludovic Orban, insa, a sustinut fuzionarea celor doua aeroporturi pentru ca - si, aici, ministrul lautar decade din valentele sale public liberale - "nu era normal ca Bucurestii sa aiba doua aeroporturi in concurenta".
La loc comanda, domnule Orban... poate ar trebui sa mai lasati romantele cantate la chitara si sa mai cititi putin despre cum au vazut parintii liberalismului functionarea pietei!
PS: Dezamagitor, domnule Laurentiu! Nu-i pacat?

4 comentarii:

  1. ciudat, de ce a parut informatia asta tocmai acum?

    RăspundețiȘtergere
  2. balaceanu stolnici era f. respectat. oare se incerca compromiterea PNL-ului?

    RăspundețiȘtergere
  3. compromiterea PNL sau nu (ma rog, cred ca nu in Cotidianul i-ar fi dat Tariceanului la gioale cand PNLul sta in corzi cu al'de Basescu!)...
    Stolnici (cu toate meritele sale) intra in tagma celor care NU au avut curahul sa se autodeconspire din proprie initiativa si - mai ales - la timp!
    asta e...

    RăspundețiȘtergere