21.11.08

Vaccinul care ucide. Altfel decât crede Hotnews.

Tocmai când a prins, în sfârşit, un subiect propriu, Hotnews a trecut razant pe lângă el. În loc să se hazardeze într'o dispută medicală pentru care nu au pregătirea necesară şi pe care (la umbr unei aparente documentări ştiinţifice au abordat'o fără luciditate, cât se poate de heirupist & pompieristic, aproape tabloid), ar fi trebuit să apuce taurul de adevăratele coarne şi să se întrebe dacă nu cumva este vorba despre unul din acele celebre tunuri date pe graba sfârşiturilor de mandat şi, mai ales, pe spinarea cui se petrece asta. Dar toate la vremea lor.

5 comentarii:

  1. o fi si pentru castigarea voturilor dar, mai ales, e vorba si de foarte multi bani ce vor umple cateva buzunare; parintii fetitelor care accepta vaccinarea vor urmari cu frica in san reactiile fetitelor (doamne fereste de ce-i mai rau); cei care nu accepta vor trai tot cu frica: oare am facut bine ca n-am acceptat vaccinarea?; cei mai linistiti vor fi parintii cu fetite mai mici de 6,7 ani; vor vedea acum daca e eficienta si necesara aceasta vaccinare

    RăspundețiȘtergere
  2. Eugen Nicolãescu a precizat cã niciun copil nu va fi vaccinat dacã pãrinţii acestuia nu îşi dau acordul scris în acest sens. (MEDIAFAX)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur.
    Dar tonul Nicolăescului... rostirea acestei nuanţări "a făcut toţi banii". O avanpremieră pentru emoţiile anticipate de Ana!

    Ai văzut pirueta pe care a făcut'o ministrul, în pulovăr peste cămaşă, că el nu e ministru ci un om cu griji pentru naţiune, anume în holul spitalului de chirurgie plastică şi reparatorie?

    RăspundețiȘtergere
  4. E vorba de un articol de informare, nu de un articol de investigatie. Investigatia o sa apara probabil in Academia Catavencu de saptamana viitoare.

    p.s.: Si de acord ca unele link-uri trimiteau catre chestii cam tabloide. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. am spus ca maniera in care le'a iesit lor articolul a fost aproape tabloidal, nu ca sursele sunt tabloide (si drumul spre iad...); dar la mine, la Oravita, evident ca nu s'a auzit de NYT

    ca'n titlurile din dimineata de azi: Becali a vazut moartea cu ochii. desi Becali n'a vazut nimic. de vazut au vazut pilotii, un beculet, si atat.

    RăspundețiȘtergere