17.9.08

Sunt calma

Aseara scriam cu entuziasm despre conferinta de presa a doctorului primar.
Continui sa ii acord o sansa si in dimineata asta, chiar daca am facut o ora pana la serviciu, chiar daca azi am vazut trei salvari trecand prin parcarea de pe Iuliu Maniu, cu sirenele la maxim, facand manevre fine sa nu loveasca masinile parcate regulamentar dar sa se strecoare totusi, dupa ce nimeni nu se miscase pe cele trei benzi ale bulevardului, chiar daca niste mitocani dintr-o duba au avut senzatia ca ma dau la ei, cand eu de fapt incercam sa imi fac copilul sa zambeasca, cersindu-i un zambet cu buline sau macar unul cu stelute, explicandu-i din rasputeri ca pe asa o vreme trebuie sa fim luminosi, sa radem, sa ne incalzim unii pe altii, in lipsa soarelui, chiar daca dupa ce am parcat si am incojurat masina sa scot copilul, am calcat intr-un rahat de caine, chiar daca ieri un bucurestean grabit mi-a indoit bara, mi-a spart stopul si mi-a harjait masca de pe spate dreapta. El avea ultimul racnet de Dacie (sandero) eu un tico vechi, s-a gandit ca nu se pune.
Acum sunt la serviciu, soarele da semne ca totusi o sa ne onoreze azi cu prezenta, beau un ceai numit Purple Rain si sunt calma. Dar va rog pe voi, cei ce cititi, incercati zilele astea, cat ne-a luat toamna prin suprindere, sa nu va imbolnaviti. Salvarile NU au pe unde trece. In special dimineata. De fapt nici la pranz. Nici seara.
Si paziti-va copiii, in astfel de situatii ei sunt cei mai fragili.

6 comentarii:

  1. Deci ai noroc pana la urma

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, am noroc ca azi dimineata nu eram eu in salvarea aia care ma presa sa ma dau la o parte. De fapt ar trebui sa schimb titlul postului in: LASATI AMBULANTELE SA TREACA!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa joci azi la loto...sau rahatul de caine nu se pune? ;)
    multam de sfat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasati ambulantele sa vina la mine

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca nici la bagdad nu urla salvarile cum urla in bucuresti. cand am fost in urbea lui sprancenatu, in primavara, nu am auzit urlet de salvare decat dupa doua saptamani...

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai da, nu urla, ca acolo oamenilor li se face rau cand stau la coada la consultatie. Din cauza statului la coada.

    RăspundețiȘtergere